Meral Akşener'den suç duyurusu!

Meral Akşener'den suç duyurusu!
MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener; Nurettin Veren, Erdoğan Aktaş, Didem Arslan Yılmaz ve Latif Erdoğan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Akşener, yıllarca FETÖ örgütü lideri Fetullah Gülen’in yanında yer alan, şimdi ise itirafçı olan Nurettin Veren ve Latif Erdoğan için, CNN Türk’te “Türkiye’nin Gündemi” adlı programındaki söylemleri nedeniyle Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu yaptı.

Türkiye’nin gündemi programını sunan Didem Arslan Yılmaz’a FETÖ itirafçıları Nurettin Veren ve Erdoğan Aktaş’ı programa çıkarıp katılmadığı bir programda kendisine hakaret eden ve iftirada bulunmalarına izin verdiği için, “haysiyet cellâtlığı yaptırıyorsunuz” diyen Akşener, Yılmaz ve CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş hakkında da suç duyurusunda bulundu.

Akşener, Veren, Erdoğan, Yılmaz ve Aktaş hakkında kamu davası açılmasını talep etti. Meral Akşener’in avukatları Aslıhan Aydın, Nafiz Özgür Rifaioğlu, Filiz Tahmaz Rifaioğlu ve Yasemin Tan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığından şunları talep etti: “Türkiye’nin gündemi programında Akşener’e yapılan iftira ve hakaretten kaynaklı uğramış olduğu zarar nedeniyle ve savcılığınızca araştırılacak ve resen tespit edilecek nedenlerle; şüpheliler Nurettin Veren, Didem Aslan Yılmaz, Erdoğan Aktaş ve Latif Erdoğan’ın iftira ve hakaret suçundan ayrı ayrı cezalandırılması için gerekli soruşturmanın yapılması suretiyle hakkında kamu davası açılmasını saygılarımızla vekâleten arz ve talep ederiz.”

İlgili Haberler