Meral Akşener Tarihin her döneminde aziz olan Büyük Türk Milleti'ne Sürtük hakaretini Yunan bile yapmadı

Meral Akşener Tarihin her döneminde aziz olan Büyük Türk Milleti'ne Sürtük hakaretini Yunan bile yapmadı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Erdoğan’ın ‘sürtük’ hakaretine tepki göstermişti. Akşener, “Bu hakareti; Denize dökülüşünü unutamayan bir Yunan, Geçmiş yenilgisinin karın ağrısını taşıyan bir İngiliz, Ya da travmalarını atlatamayan bir Fransız söylemedi” sözleriyle dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gezi eylemlerine katılanlarla ilgili ''sÜrtük ifadelerini kullanmış daha sonra ise ''Milletimin diliyle konuşuyorum'' şeklinde açıklamada bulunmuştu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, grup toplantısında Erdoğan''ın  ‘ sürtük’ hakaretine tepki gösterdi. Bunu söyleyen bir Cumhurbaşkanı ifadelerini kullanan Akşener, “Bu hakareti; Denize dökülüşünü unutamayan bir Yunan, Geçmiş yenilgisinin karın ağrısını taşıyan bir İngiliz, Ya da travmalarını atlatamayan bir Fransız söylemedi” dedi.

Akşener''in yaptığı paylaşım şu şekilde;

Tarihin her döneminde “aziz” olan Büyük Türk Milleti''ne "çürük ve sürtük" dendi. Bu hakareti; Denize dökülüşünü unutamayan bir Yunan, Geçmiş yenilgisinin karın ağrısını taşıyan bir İngiliz, Ya da travmalarını atlatamayan bir Fransız söylemedi. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı söyledi!

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “9 yıl önce ağaç bahanesi ile çakılan kıvılcım bir anda bir kalkışmaya dönüştü. Bu eşkıyalar, bu teröristler adeta camilerin içini pisletti. Bunlar böyle, bunlar çürük, bunlar sürtük” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler