Meral Akşener'e coşkulu karşılama

Meral Akşener'e coşkulu karşılama
İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul seçiminin ardından Ankara'ya döndü. Akşener, parti genel merkezinin önünde partililerin büyük coşkusu ile karşılandı.

Yenilenen seçim kapsamında Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına kurmayları, milletvekilleri ve GİK üyeleri birlikte İstanbul'da ilçe ilçe, semt semt gezerek destek veren İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ankara'ya döndü. 

İstanbul'da hem 31 Mart'ta hem de 23 Haziran seçiminde milliyetçi-muhafazakar seçmenin CHP adayına oy vermesinde ciddi payı olduğu belirtilen Meral Akşener'in özellikle Erdoğan'a yaptığı özür eleştirsi ve teröristbaşı Öcalan'a tarafsız çağrısı yaptırılmasına olan tepkisi, İstanbul seçiminin son günlerine damgasını vurmuştu.

İstanbul'daki seçim maratonunun tamamlanmasının ardından Ankara'ya dönen Akşener'i parti genel merkezinin önünde, partililer karşıladı. Akşener, oldukça coşkulu olduğu gözlenen İYİ Partililerin arasından parti genel merkezine güçlükle girebildi. 

 Meral Akşener, genel merkez önünde coşkulu şekilde karşılanması ile ilgili fotoğrafları Twitter hesabından, "Seçimin İYİ ve cesur kahramanları; Bütün engellere ve iftiralara rağmen milletimize umut oldunuz. Rant için sandığı tekmeleyenleri, o sandığa gömdünüz. Artık biz varız ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyerek paylaştı. 

İşte Akşener'in paylaşımı;

meral-aksenerr.jpg

d904vhexyaahtk3.jpgd904vtkwwaadjx8.jpgd904v_6wwaiygm9.jpg