Meral Akşener'in esnaf ziyaretinde Türkiye gerçeği ortaya çıktı

Meral Akşener'in esnaf ziyaretinde Türkiye gerçeği ortaya çıktı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uzun süreden bu yana gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Akşener son olarak İstanbul Avcılar’da vatandaşlarla bir araya gelip, esnafı ziyaret etti. Esnafın Akşener’e anlattıkları ise ekonomideki son durumu gözler önüne serdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, korona virüs salgınından önce başladığı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Akşener son olarak Ankara Nallıhan’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirmiş ve esnafın sorunlarını dinlemişti.

Akşener, Ankara ziyaretinin ardından İstanbul’a geçti. Bugün Avcılar’da program düzenleyen İYİ Parti liderine İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ile birlikte çok sayıda partili eşlik etti.

VATANDAŞ İLE SOHBET ETTİ

Avcılar’da vatandaşlın yoğun ilgisi karşılaşan Akşener, İstanbul halkı ile ayak üstü sohbet ettikten sonra programına başladı. İlk olarak Avcılar merkezdeki esnafı dolaşan Akşener, dükkân sahipleri ve işletmeciler ile sohbet etti.

“PAKET SERVİS YETMİYOR”

Bir esnaf ile konuşan Akşener, paket servislerin dükkân döndürmeye yetmediği cevabını aldı. Akşener’in ‘durumlar nasıl’ şeklindeki sorusunu yanıtlayan esnaf, 70-80 bin lira kredi borçları olduğunu ve işletmeyi idame ettirmede sorun yaşadıklarını aktardı.

“BU HAFTAKİ KONUŞMAMI İSTANBUL ESNAFINA AYIRACAĞIM”

İYİ Parti lideri Akşener, esnaf ile sohbetinde bu haftaki konuşmasını İstanbul esnafına ayıracağının bilgisini de verdi. Daha sonra bir fırına giren Akşener, fırın çalışanları ile sohbet ederek, satışlardaki son durum hakkında bilgi aldı.