Meral Akşener'in ilk görev yeri kütüphane oluyor

Meral Akşener'in ilk görev yeri kütüphane oluyor
İYİ Parti lideri Meral Akşener, öğretmen olarak ilk görev aldığı ancak öğrenci azlığı gerekçesiyle kapatılan köy okulu, kütüphaneye dönüştürülüyor.

Handan Aktimur ile Gizem Çaka'nın girişimiyle, Meral Akşener'in öğretmen olarak ilk görev yeri olan köy okulu, kütüphane oluyor. Öğrenci azlığı nedeniyle kapatılan okulun kütüphaneye çevrilecek olması, Ortacı köy sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in öğretmen olarak ilk görev yaptığı yerin Ortaca İlkokulu olduğunu daha önceden bildiklerini dile getiren Handan Aktimur, bu okulun öğrenci azlığı nedeniyle kapatıldığını öğrendiklerinde, kütüphane yapılması için girişimler başlattıklarını hatırlattı.

Aktimur, “Arkadaşım Gizem Çaka ile birlikte partimizin kuruluşundan bu yana güzel işler yapma yolunda çalışmalarımız oldu. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in öğretmen olarak ilk görev yeri olan Ortacı ilkokulunun kapatıldığını duyduğumuzda, buranın tekrar kazanılması ve iyi işlerde kullanılmasını sağlamak adına girişimlerde bulunduk. Gerekli izinlerimizi alarak kolları sıvadık. Bununla ilgili tüm İYİ Parti teşkilatlarından destek alıyoruz. Kısa sürede kapanan bu eğitim yuvasını tekrar eğitim yuvası haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Gizem Çaka ise tüm İYİ’leri bu harekete davet ettiğini söyledi.

1919 NUTUK DAĞITIMI

Öte yandan Gizem Çaka ve arkadaşlarının Mayıs ayında başlattıkları Nutuk dağıtımı devam ediyor.
100 Nutuk diyerek yola çıktıklarını belirten Çaka, “Yola çıkmamızın ardından büyük bir destek bulduk ve şu ana kadar 1400 Nutuk dağıttık. Bundan sonraki hedefimiz ise 1919 Nutuk dağıtmaktır” diye konuştu.
Çaka, nutuk ve Kütüphane için kendilerine destek veren herkese de teşekkür etti.