'Mercedes Kadir' vefat etti: O hep böyle hatırlanacak

'Mercedes Kadir' vefat etti: O hep böyle hatırlanacak
Malatya'nın sembol isimlerinden 36 yaşındaki Mercedes Kadir lakaplı Fatih Kaydı hayatını kaybetti. Kaygı'nın solunum yetmezliği nedeniyle vefat ettiği belirtildi.

 Malatya’da akli dengesi yerinde olmayan, araba zannettiği sopasıyla dolaştığı için halkın ‘Mercedes Kadir’ adını taktığı Fatih Kaydı, solunum yetmezliği nedeniyle dün Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede doktorların çabasına karşın vefat eden ‘Mercedes Kadir’in ölüm haberi, kentte üzüntüyle karşılandı.

Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları, kentte daha önce görev yapan mülki amirler olmak üzere Türkiye genelindeki çok sayıda kişi, sosyal medya hesabından “Mercedes Kadir’in” fotoğrafını paylaşarak baş sağlığı mesajı yayımladı.

57049-1.jpg

untitled-9.jpg

2018-08-ekim-2f3ad4bd-4294-48e6-b6aa-a689ec7ea8c5.jpg

"SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN"

İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ise, “Mercedes Kadir de göçtü bu dünyadan. Günlerini 3 metrelik sopayla geçiren Kadir, Malatya halkı tarafından çok seviliyordu. Sevenlerinin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi-769.jpg