Merdiven altı alkole polis ekiplerinden baskın

Merdiven altı alkole polis ekiplerinden baskın
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Avcılar'ın Cihangir Mahallesi'nde bir evde sahte alkol imalatı yapıldığına dair gelen ihbar üzerine harekete geçti. Eve yapılan operasyon sonucunca şüpheli M.Ç gözaltına aldı. Evde yüzlerce litre sahte içki ve sahte içki yapımında kullanılan aletler bulundu.

DHA’nın haberine göre, İstanbul'un Avcılar ilçesinde sahte içki üretildiği hakkında ihbar edilen adrese polis ekipleri tarafından operasyon düzenledi.
Düzenlenen operasyonda şüpheli M.Ç. gözaltına alınırken, operasyon kameraya alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte alkol imalatı konusunda 27 Ocak'ta Avcılar Cihangir Mahallesi'nde bulunan bir adres operasyon düzenledi.
Adreste yapılan aramalarda, 3 adet 30 litrelik bidonlarda sahte içki, 4 adet 30 litrelik boş bidon, 133 şişe farklı ölçü ve markalarda sahte içki, 25 adet boş şişe, çok sayıda şişe kapağı, çok sayıda bandrol, 1 adet şişelere kapak takmada kullanılan ısıtıcı ele geçirildi.
Ayrıca imalathanede çeşitli ölçülerdeki cam şişelerde bir kısmı rakı, viski ve votka olarak üretilmiş, alkol halinde toplam 100 litre sahte alkol ele geçirildi.
Polis ekipleri tarafından imalathanede yakalanan şüpheli M.Ç. "5607 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçundan bugün adliyeye sevk edildi. 

avcilardaki-sahte-icki-operasyonu-kamerada-1675-dhaphoto2.jpg

avcilardaki-sahte-icki-operasyonu-kamerada-1675-dhaphoto3.jpg