Merih Demiral ilk kez Juventus forması giydi

Merih Demiral ilk kez Juventus forması giydi
Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda Juventus ile Tottenham karşılaştı. Merih Demiral’ın ilk kez siyah beyazlı formayı giydiği maçı İngiliz ekibi 3-2 kazandı.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Juventus, İngiliz ekibi Tottenham ile karşılaştı. Yeni transfer Merih Demiral'ın yedek kulübesinde olduğu Juventus, karşılaşmaya idealine yakın bir kadroyla başladı.

Son Şampiyonlar Ligi finalisti Tottenham'da ise Tanganga, Georgiou, Skipp ve Parrot gibi genç oyuncular ilk 11'de kendilerine yer buldu.

Karşılaşmanın ilk yarısındaki tek gol 30.dakikada Tottenham'ın Arjantinli yıldızı Erik Lamela'dan geldi.

İkinci 45 dakikaya 4 oyuncu değişikliği başlayan Juventus'da oyuna giren isimlerden biri de Merih Demiral'dı.

Tottenham ise ikinci devreye Harry Kane, Vertonghen, Sissoko ve Moura gibi önemli oyuncuları sahaya sürerek başladı.

Juventus'un dengeyi sağlaması uzun sürmedi. İtalyan ekibi 56. dakikada Higuain, 60. dakikada ise Cristiano Ronaldo'nun golleriyle üstünlüğü ele geçirdi.

2.golün sahibi Ronaldo, attığı golün ardından oyundan çıkarken 75 milyon euro'ya transfer edilen Mattjis De Ligt 63.dakikada oyuna dahil oldu.

65. dakikada Tottenham'ın yeni transferi Tanguy Ndombele'nin asistinde topu ağlarla buluşturan Lucas Moura skoru eşitlerken maça son noktayı koyan Harry Kane oldu. Yıldız forvet karşılaşmanın uzatma dakikalarında kaleye çok uzak bir mesafeden yaptığı vuruşla rakip kaleciyi avladı ve takımını galibiyete taşıdı.