Merih Demiral’a Milan Kancası

Merih Demiral’a Milan Kancası
Milli Takım’da gösterdiği harika performansa rağmen Juventus’ta beklediği forma şansını bulamayan Merih Demiral için Milan’ın devreye gireceği iddia edildi. Adı Manchester City ve Arsenal ile anılan yıldız savunmacı için İtalyan devinin 30 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Milli Takım’ın EURO 2020’ye katılmasında büyük rol oynayan Merih Demiral ile Milan’ın ilgilendiği öğrenildi. Sezon başında da yıldız oyuncuyla ilgilendiği bilinen genç savunmacı için Milan’ın 30 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, İtalyan devi, A Milli Takım'ın 21 yaşındaki stoperini ara transfer döneminin başlıca hedefi olarak belirledi.

Milano ekibi, Merih Demiral için Juventus'a 30 milyon euro teklif edecek. Bu sezon Torino ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan Merih, 1 karşılaşmada forma giydi.

A Milli Takım'ın EURO 2020'ye katılabilmesinde büyük bir pay sahibi olan 21 yaşındaki stoper, Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takmıştı. Genç oyuncuyla Arsenal ve Manchester City’nin de ilgilendiği ve transfer için 40 milyon euroyu gözden çıkardıkları öğrenildi.