Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! Uzatmalarda puanı kalecinin golüyle aldılar...

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! Uzatmalarda puanı kalecinin golüyle aldılar...
Bu gece oynanan karşılaşmalar ile Şampiyonlar Ligi'nin 2023/2024 sezonu başlarken, geceye damga vuran olay Lazio-Atletico Madrid mücadelesinde gerçekleşti. Uzatma dakikalara yenik durumda giren ev sahibi, kaleci Ivan Provedel'in kafa vuruşuyla skoru eşitledi ve altın değerinde 1 puan kazandı.

Futbolun dünyadaki en prestijli sahnelerinden biri olan UEFA Şampiyonlar Ligi, yeni sezonuna bu akşam oynanan 8 karşılaşma ile merhaba dedi.

Birbirinden güçlü ekiplerin, karşı karşıya geldiği gecede, sürpriz olay takvimde pek de ilgi çekmeyen bir mücadelede gerçekleşti. İtalyan ekibi Lazio, sahasında konuk ettiği İspanyol devi Atletico Madrid karşısında uzatma dakikalarına 1-0 geride girdi.

lazio1.jpg

Maçdan mağlubiyetle ayrılacak olan ve kaybedecek bir şeyi kalmayan İtalyan ekip, 95. dakikada bulduğu köşe vuruşunda, 11 oyuncu ile birlikte rakip ceza sahasına girdi. Duran toptan istediği sonucu alamayan Lazio taraftarı mağlubiyete hazırlanırken, Luis Alberto'nun ortasında kaleci Ivan Provedel'den tarihe geçecek bir kafa vuruşu geldi.

lazio-2.jpg

Forvetleri kıskandıracak bir yükselişle kafaya kalkan Provedel, isabetli bir vuruşla golü attı ve takımının sahadan 1 puanla ayrılmasını sağladı. Provedel'in golü sonrası yedek kulübüsi ve sahadaki oyuncular büyük bir sevinç yaşarken, tribünler de adeta kendinden geçti.

lazio-3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar