Mersin’de damat katliam yapmıştı. 4 kişinin öldüğü olayda kan donduran detay

Mersin’de damat katliam yapmıştı. 4 kişinin öldüğü olayda kan donduran detay
Mersin'de dün korkunç bir katliama sahne olmuştu. Tarsus’ta Gültekin Çınar (32),boşanma aşamasında olduğu ve kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşi Güleser Çınar (24) ile kayınvalidesi Nuray Altunay (41) ve baldızı Mislina Yılmaz'ı (21) tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.  Dehşete düşüren olayda ise katliamın çocukların gözü önünde işlendiği ortaya çıktı.

Olay, dün saat 14.00 sıralarında ilçeye bağlı Yarbay Şemsettin Mahallesi'nde meydana geldi. Gültekin Çınar, baba evine yerleşen boşanma aşamasındaki eşi Güleser Çınar ile konuşmaya gitti. Ancak 9 yıllık evli 3 çocuk sahibi çift arasında tartışma çıktı.

yenicag-mersin-1.jpg

Tartışma sırasında Gültekin Çınar, yanında getirdiği tabanca ile eşi Güleser Çınar ve kayınvalidesi Nuray Altunay ile baldızı Mislina Yılmaz'a ateş etti. Gültekin Çınar, aynı silahı başına dayayıp, tetiği çekti.

Güleser Çınar, Nuray Altunay ve Mislina Yılmaz olay yerinde, Gültekin Çınar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 3 kadının cansız bedenleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu´na kaldırıldı.

yenicag-mersin-10.jpg

ÇOCUKLAR EVDEYMİŞ

Güleser Çınar, Nuray Altunay ve Mislina Yılmaz´ın cansız bedenleri, yapılan otopsinin ardından bugün teslim alınıp, toprağa verilmek üzere Tarsus´a götürüldü.

Güleser Çınar´ın amcası Fahrettin Köksal, çiftin evliliklerinde şiddetli geçimsizlik olduğunu anlatarak, "Olay yeğenimin alın yazısı oldu. Gültekin Çınar öğle saatlerinde eve gelip tartışma çıkartmış. Evdeki çocukları hariç eşini, baldızını ve kayınvalidesi vurup kendi başına ateş etmiş. Geride 3 çocuk kaldı. Onları da devlet kendi himayesine aldı" diye konuştu.

yenicag-cinayet-3-008.jpg

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINDA

Çiftin 3 çocuğu da devlet tarafından koruma altına alınarak sevgi evlerine yerleştirildi. Öte yandan, Güleser Çınar'ın, 22 Haziran'da Aile İçi Şiddet Bürosu'na başvurduğu, 30 gün süreyle eşine karşı uzaklaştırma kararı aldırdığı, ancak daha sonra mahkemeye dilekçe verdiği bu nedenle tedbirin 3 Temmuz'da kaldırıldığı belirlendi.

yenicag-mersin-4.jpg

TOPRAĞA VERİLDİLER

Mersin'in Tarsus ilçesinde eşi Gültekin Çınar tarafından öldürülen Güleser Çınar ile annesi Nuray Altunay ve kızkardeşi Mislina Yılmaz'ın yakınları tarafından alınan cenazeleri, Tarsus Eshabı Keyf Yeni Şehir Mezarlığı'na getirildi. Çınar, Altunay ve Yılmaz, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

yenicag-mersin-6.jpg

İntihar eden Gültekin Çınar'ın ise tedbir amaçlı ikindi namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

yenicag-mersin-8.jpg

yenicag-mersin-5.jpg