Mert Hakan Yandaş’tan transfer açıklaması

Mert Hakan Yandaş’tan transfer açıklaması
Demir Grup Sivasspor’da gösterdiği performansla büyük kulüplerin radarına giren Mert Hakan Yandaş transfer söylentilerine ilk kez cevap verdi. Başarılı oyuncu, “Ama yarı yolda bırakıp gitmek benim karakterime yakışmaz” dedi

Süper Lig’in 17. haftasında Göztepe’yi 1-0 mağlup ederek, ligin ilk yarısını lider tamamlayan Demir Grup Sivasspor’da başarılı oyuncu Mert Hakan Yandaş, hakkında çıkan transfer söylentilerine ilk kez cevap verdi.

25 yaşındaki genç oyuncu, emeklerinin karşılığını aldığını belirterek, “Aslında 2019’un ilk yarısı benim için kabus gibiydi. Allah’a bin şükür yılmadım çok çalıştım. Yazın hiç tatil yapmadım. Her gün özel hoca ile çalıştım. Bunun emeğini alıyoruz. Bu sadece benim değil tüm takımın başarısı. Takım beni ileriye itiyor; Emre (Kılınç) ile birlikte bizi ön plana çıkarıyor. Biz aslan gibi 25 kişiyiz. Bizim takımımız çok karakterli insanlardan oluşuyor. İnşallah benim için ve Sivasspor için 2020 yılı aynı şekilde devam eder ve bayrağı en zirveye çıkarırız” dedi.

“BIRAKIP GİTMEK BİZE YAKIŞMAZ”

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan, adı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Mert Hakan Yandaş transfer iddiaları ile ilgili ilk kez net konuştu. Sivasspor’u yarı yolda bırakıp gitmenin kendisine yakışmadığını belirten Yandaş, “Bu kulübümüzün bileceği bir iş ama yarı yolda bırakıp gitmek benim karakterime yakışmaz. Şuanda burada çok mutluyum ve dile kolay 37 puanımız var. Bu kimsenin beklemediği bir şey ve gerçekten inanılmaz mücadele ediyoruz. Şartlar ne olursa olsun takım arkadaşlarıma güveniyorum. Bunlar nasip işi. Kulübümüz her şeyin en iyisi bilir. Dediğim gibi bana yarı yolda bırakıp gitmek yakışmaz” ifadelerini kullandı.