Merve Boluğur ile Erkan Şen ayrıldı

Merve Boluğur ile Erkan Şen ayrıldı
İki ay süren ilişkilerine son noktayı koyan Merve Boluğur ile Erkan Şen ikilisi şimdilik sessizliklerini korurken; Erkan Şen, ilk adımı atarak eski sevgilisini takipten çıktı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olması nedeniyle oyunculuk kariyerinden çok Instagram gönderileriyle adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, son dönemde Erkan Şen ile yaşadığı aşkla gündeme geliyor.

Aradığı mutluluğu sonunda bulduğu tahmin edilen Merve Boluğur bu ilişkisinde de ayrılığı gördü. Çiftin ayrılığını, Instagram ele verdi.

TAKİPTEN ÇIKTI 

Erkan Şen, sevgilisi Merve Boluğur''u Instagram hesabından takipten çıktı. Şen, ayrılık sonrası Kapadokya tatiline çıktı. İlişkinin diğer tarafındaki isim Merve Boluğur ise gecelerde görüldü. Çiftin ayrılık nedeniyse henüz belli olmadı.

"ÇOK DEĞER VEREN BİR ADAM" 

Merve Boluğur, "Bana gerçekten çok değer veren bir adam. Fazla konuşmayı değil, yaşamayı seviyorum. Mutluyum, mutluluğum daim olsun, giderek katlanarak artsın. Birincisi bu... ikincisi; projelerimle ilintili isteklerim olur inşallah. Hatta oldu diyebiliriz." ifadelerini kullanmıştı.

RUJ İZİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Birkaç gün önce de Erkan Şen, oyuncu sevgilisiyle fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınlamıştı. Şen''in kalp emojisi de eklediği karede; ikilinin neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenmişti. 33 yaşındaki işletmecinin sweatshirt''ünde bulunan ruj izi ise dikkatlerden kaçmamıştı.