Merve Boluğur şarkı çıkardı! Sosyal medyada yorum yağdı

Merve Boluğur şarkı çıkardı! Sosyal medyada yorum yağdı
Merve Boluğur, bir süredir üzerinde çalıştığı şarkısını müzikseverlerle paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Boluğur'un 'Şşşşttt' adını verdiği parçayı eleştiri yağmuruna tuttu.

Beş yıldır oyunculuk kariyerine ara vermeyi tercih eden Merve Boluğur, müzik alanında ilerleme kararı aldı. Boluğur, yeni şarkısı ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

"HADİ DİZGİNLE BENİ"

Merve Boluğur, sözlerini kendisinin yazdığı, aranjesini Mert Aydın''ın yaptığı yeni şarkısını Instagram''da yayınladı ve şu notu düştü:

"Sözler: Şşşşttt benden gitmemişsin gittiğini sanmışsın anca. Piişşşt kendine gelememişssin ölüyorsun anlasana. Acıttığın ''geçmiş'' artık koymaz ki bana. Kimse kesmez seni hadi gölgelerde ara. Tehlike çanları çalıyor dayanabilir misin? Geliyorsun şeytanına:) Hadi dizginle beni birleştir, al aşk işte bu doya doya. Senin kalbini alacağım istediğimde de çıkarıp oynayacağım. Rap kısmı her yanımız ateş alanı. O duygu bizi tutsak etti içine. Bir ben senden geçir kendinden. Duvarlar aşk diye haykırıyor. Tutkuları boylayalım arzular örtüstüğünde. Sesler çığlıkları alt etsin. Tenler birbirini ölesiye sevsin."

AJDAR VE BANU ALKAN BENZETMESİ

Hayranlarını şaşırtan ünlü oyuncunun ''Şşşşttt'' adlı şarkısı hakkında kısa sürede sosyal medyada yüzlerce yorum yapıldı. İşte dikkat çeken mesajlardan bazıları...
Bu ülke koronayı atlattı, bunu mu atlatamayacak sanıyorsunuz?
Yeni bir Banu Alkan doğuyor.
Dayanamam buna!
Çok yazık, bu kıza üzülüyorum.
Dalga geçiyor herhalde.
Kulaklarımıza yazık!
Gaza getirmeyin, Allah korusun yenisini çıkarmaya kalkar.
Şaka mı?
Yol yakınken vazgeç bu sevdadan!
''Çikita Muz'' (Ajdar) geldi aklıma!
Kötü olacağını tahmin etmiştim de bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim.
Seni hiç mi uyaran yok? İyiliğini isteyen, ''Olmadı'' diyen kimsen mi kalmadı?

İlgili Haberler