Merve Özbey kim. Merve Özbey’in bebeğinin adı ne

Merve Özbey kim. Merve Özbey’in bebeğinin adı ne
Sevilen şarkıcı Merve Özbey, seslendirdiği şarkılarla milyonlarca hayran kitlesine sahip. İlk kez annelik heyecanını yaşayan Merve Özbey, bebeğinin dünyaya gelmesiyle en çok merak edilen ünlüler arasında yer aldı. Peki, Merve Özbey kim? Merve Özbey’in bebeğinin adı ne? Merve Özbey kaç yaşında? sorularının cevapları ve Merve Özbey’in hayatı hakkında her şey…

Merve Özbey, geçtiğimiz yıllarda iş insanı Kenan Koçak ile evlenmişti. Düğünü ve kına gecesiyle çok konuşulan Merve Özbey, dün akşam saatlerinde ilk annelik heyecanını yaşadı. Anne olan Merve Özbey ve bebeği hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

MERVE ÖZBEY KİMDİR? MERVE ÖZBEY KAÇ YAŞINDA?

Merve Özbey, 18 Temmuz 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi, aslen Erzurum’ludur. Merve Özbey, 32 yaşındadır. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Sanat Müziği eğitimi alan Merve Özbey’i ilk keşfeden ise Ebru Gündeş oldu. Şarkıcı Utku’nun sahne aldığı bir kulüpte vokal yapan Özbey’i dinleyen Ebru Gündeş birkaç şarkı daha söylemesini rica ettikten sonra “Vokalim olmak ister misin?” diye sordu. Teklifi kabul eden Merve Özbey ardından da Demet Akalın, Bengü, Özcan Deniz, Ferman Toprak, Utku ve Yaşar İpek gibi isimlere vokallik yaptı.

Merve Özbey, Demet Akalın’ın albüm lansmanında solo performans sergilerken Erdem Kınay’la tanıştı. Kınay, proje albüm yapacağını söyledi ve Merve Özbey’e demo kaydı yaptı. 2012 yılında Kınay’ın çıkardığı Proje albümünde “Duman” şarkısına eşlik etti. Şarkı büyük kitlelere ulaşarak, Merve Özbey’in adının ilk kez duyulmasını sağladı.

Merve Özbey, 2013 yılında Kınay’ın ikinci albümü olan Proje 2’de “Helal Ettim” şarkısını seslendirdi. Kınay ile yaptığı şarkılar ses getirince solo albüm yapmaya karar verildi.

2015 yılının Temmuz ayında Merve Özbey’in ilk albümü Yaş Hikayesi piyasaya sürüldü. Albümün çıkış şarkısı da sözleri Deniz Erten, müziği Erdem Kınay’a ait olan “Yaş Hikayesi” oldu. Şarkı Türkiye resmi listesinde iki numaraya kadar yükselmeyi başardı. Albümün ikinci video klibi ise “Topsuz Tüfeksiz” şarkısına çekilerek büyük yankı uyardı.

MERVE ÖZBEY’İN BEBEĞİNİN ADI NE?

Geçen yıl iş insanı Kenan Koçak ile evlenen Merve Özbey anne oldu. Hamilelik sürecini korona virüsü nedeniyle evinde geçiren ve doğal hallerini sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan şarkıcı, dün kızını dünyaya getirdi.

İlk bebeklerini kucağına alan çift, kızlarına Elif Özüm adını verdi.

MERVE ÖZBEY’İN EŞİ KENAN KOÇAK KİMDİR?

Merve Özbey’in eşi Kenan Koçak 1 Ocak 1983 İstanbul doğumlu. Maltepe Üniversitesi’nde Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan Kenan Koçak, inşaat alanında kariyerini sürdürmektedir.