Messi PSG yolunda. Alacağı ücret belli oldu

Messi PSG yolunda. Alacağı ücret belli oldu
Barcelona ile yolarını gözyaşları içinde ayıran Arjantinli futbol yıldızı Messi'nin Fransız Ligue 1'in son şampiyonu Paris Saint-Germain (PSG) ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, 13 yaşında geldiği Barcelona FC''den La Liga''nın finansal fair play kuralları nedeniyle 21 yıl sonra gözyaşları içinde ayrılmak zorunda kalmıştı. Efsana oyuncunun Paris Saint-Germain''e (PSG) transfer olacağı beklentisine dair haberler ciddileşti.

Messi''nin yıllık 35 milyon euro kazanacağı aktarıldı.

Kariyerinde altı kez dünyada yılın futbolcusu seçilen Messi, geçtiğimiz Pazar günü Barcelona''dan ayrıldığını duygusal bir konuşma sonrası duyurmuştu. 

''BUGÜN TEST, YARIN BASIN TOPLANTISI''

Daha önce Messi''nin pazar gecesi ya da pazartesi sabahı tıbbi testlerden geçmek için Paris''te olacağını öne sürmüş olan Fransız spor gazetesi L''Equipe''ın son haberine göre PSG ile iki yıl artı bir yıl opsiyon içeren sözleşme konusunda anlaşmaya varan 34 yaşındaki futbolcu, bugün Paris''e inecek. PSG''nin bugünkü tıbbi testlerin ardından yarın Parc des Princes Stadyumu''nda basın toplantısı düzenleyerek Messi''yi takdim etmesi bekleniyor.

BARÇA''DAN TELEFON
 
Arjantin ve İspanyol basınına göre Barça CEO''su Ferran Reverter, bu sabah futbolcunun aynı zamanda menajeri de olan babası Jorge Messi''yi yeni bir teklifte bulunmak için aradı.

Paris uçuşu bu müzakereler nedeniyle geciken Arjantinli yıldız, son teklifi kabul etmedi.

HAVAALANINDA İZDİHAM

L''Equipe''ın ilk iddiası, dün Fransız Ligue 1 kulübü taraftarlarının havaalanına yığılmasına neden olmuştu.

Fakat Messi''yi karşılamaya giden binlerce PSG taraftarı, Paris''teki havaalanından elleri boş ayrılırken, futbolun mega yıldızının hala Katalan başkentindeki evinde olduğu haberi gelmişti.

İlgili Haberler