Messi’den Ronaldo açıklaması

Messi’den Ronaldo açıklaması
Barcelona’nın yıldızı Messi, Ronaldo’nun Juventus’a gidişine çok şaşırdığını söyledi. Arjantinli golcü, O’nu Real Madrid'in dışında düşünemezdim" dedi.

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den Juventus'a transfer olmasını değerlendirdi.

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Radio Catalunya'ya birbirinden özel açıklamalarda bulundu.

Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılarak Juventus'a transfer olmasını değerlendiren Messi, "Juventus'a transfer olduğunu duyunca çok şaşırdım. O’nu Real Madrid'in dışında düşünemezdim" dedi.

Madrid ekibinin Ronaldo'nun gidişiyle güçsüzleşmediğini söyleyen Arjantinli yıldız, "Bu transferle birlikte Juventus, Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorilerinden biri haline geldi" şeklinde konuştu.

Barcelona'dan ayrılmayı düşünmediğini söyleyen tecrübeli yıldız, "13 yaşımdan beri buradayım. Çocuklarım burada doğdu. Başka bir yere gitmeye niyetim yok" dedi.

Katalan ekibiyle 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Messi, "Sözleşmem sona erene kadar futbol oynayacağım. Ardından kulüple görüşüp futbolu bırakmakla ilgili kararımı vereceğim" ifadelerini kullandı.