Messi’nin sözleşmesinde çarpıcı detay!

Messi’nin sözleşmesinde çarpıcı detay!
Barcelona Başkanı Bartomeu Messi’nin sözleşmesi konusunda çarpıcı detaylar paylaştı. Arjantinli yıldızın sezon sonu sözleşmesini feshetme hakkına sahip olduğunu belirten Bartomeu, Ancak bundan endişelenmiyoruz. Leo uzun süre burada oynamak istiyor" dedi.

Barcelona Başkanı Josep Bartomeu, devre arasında Neymar'ı transfer etmeyeceklerini açıkladı. Bartomeu, Messi'nin sözleşmesi hakkında çıkan haberleri de doğruladı.

Neymar için tekrar bir girişimde bulunmayacaklarını vurgulayan Bartome, "Neymar, ara transfer döneminde transfer edilmeyecek. Barcelona'nın soyunma odası hiçbir şeye karar vermez. Neymar için görüşmüştük, başka takımların da görüştüğünü biliyorum. Onu almak için elimizden geleni yapmıştık" dedi.

Neymar'ın Barcelona'da oynamak istediğinin altını çizen Bartomeu, "Neymar yapması gereken her şeyi yaptı, kulübüne kararını da söyledi ama bu yıl PSG'de oynayacak. Neymar görüşmeler sırasında sadece Barça ile pazarlık yapılmasını talep etti. Sadece bize gelmek istemişti" ifadelerini kullandı.

PSG'nin beklentisinin yüksek olduğunu dile getiren Josep Bartomeu, Messi bana Neymar'ı almamızı söylemedi. Bu transfer pazarında bir fırsattı. Neymar harika bir oyuncu. Yönetim kurulumuz da geri alınmasını onaylamıştı. Devre arasında Neymar konuşmak yok, yeni sezonda projemize göre bakacağız. Neymar ile 3-4 takım ilgileniyor, bunlardan biri de Real Madrid. Neymar'ı Barcelona'ya satmak istemedikleri anlamını çıkarmayalım. Şartları çok zor, PSG sadece en iyi teklifi arıyor." şeklinde konuştu.

"MESSI FESHETME YETKİSİNE SAHİP"

Lionel Messi'nin sözleşmesi hakkında çıkan haberleri doğrulayan Bartomeu, "Evet doğru, Leo Messi'in 2021'e kadar sözleşmesi var ancak son sezonundan önce sözleşmeyi feshetme yetkisine sahip. Ancak bundan endişelenmiyoruz. Leo uzun süre burada oynamak istiyor" dedi.