Mesut Özil’den olay paylaşım!

Mesut Özil’den olay paylaşım!
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Mesut Özil için gemileri yakıyor. Sarı lacivertliler transfer için sponsor arayışlarını sürdürürken, Türk asıllı Alman oyuncudan taraftarları heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Vedat Muriç transferiyle ezeli rakibi Galatasaray'a çalım atan Fenerbahçe çok daha büyük düşünüyor!

Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, İngiliz ekibinden yıllık 15 milyon Euro civarında bir ücret kazanıyor. Fenerbahçe, Mesut'un maaşının 6 milyon Euro'sunu Arsenal'in ödemesini talep ederken, 9 milyon euroluk kısmı sponsor desteği ile yarı yarıya ödemenin hesaplarını yapıyor.

Arsenal'le 2021 yılı haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan yıldız orta sahanın 1 yıllık kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor. Dolayısıyla ciddi şekilde maddi zorluk yaşayan kulüp bonservis bedeli ödememiş olacak.

SPONSOR ARANIYOR

Hatırlanacağı üzere Acun Ilıcalı'nın organize ettiği Win-Win programlarının bir bölümünde Mesut Özil transferi konusu açılınca taraftarın tezahüratları üzerine Ilıcalı, "Arkadaşlar biliyorsunuz Arsenal diye bir takım var! Onlar da oyuncularını bedavaya vermez herhalde" demiş, başkan Koç da "Yani sen şimdi 'Bu transfer olmaz' diyorsun, öyle mi?" şeklinde cevap vermişti. Bu sözün üzerine Ilıcalı da şaşırmış ve stüdyo "Mesut Özil" tezahüratlarıyla inlemişti.

Koç'un o günden bu yana Özil transferinde ciddi şekilde bir sponsor arayışı içinde olduğu bilgisi edinildi.

MESUT ÖZİL'DEN OLAY PAYLAŞIM!

Mesut Özil de Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı. Mesut Özil, Instagram hesabından yaptığı alevli 10 forma paylaşımı Fenerbahçe'nin transferlerini açıklamadan önce paylaştığı alev emojisine benzetildi.

5d22c89766a97c2724e1f866.png

İlgili Haberler