Mesut Özil’in imza atacağı ve sahaya çıkacağı tarih belli oldu! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıkladı

Mesut Özil’in imza atacağı ve sahaya çıkacağı tarih belli oldu! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıkladı
Fenerbahçe'nin Arsenal'den kadrosuna kattığı Alman futbolcu Mesut Özil'in imza atacağı tarih belli oldu. Fenerbahçe Kulübü’nün Yüksek Divan Kurulu’nda üyelerden gelen soruları yanıtlayan ve açıklamalarda bulunan başkan Ali Koç, Mesut Özil’in imza töreni için Salı gününü işaret etti.

Mesut Özil’in sahaya çıkış tarihi belli oldu

Sözcü gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu’nda üyelerden gelen soruları yanıtladı. Başkan Koç, korona virüs testi negatif çıkan Mesut Özil’in imza töreni için Salı günü olabileceğine değindi.

"SALI İMZA ATACAK"

İngiltere’den geldiği için salgın nedeniyle Pazar gününe kadar kaldığı otelde karantina altında kalacak olan Mesut Özil için Ali Koç, “Başka kulüpler de istedi ama Mesut Özil’in gönlü bizdeydi. Mesut’un sakatlık durumu yok. İngiltere’deki mevzuata göre listede adı olmamasına rağmen A takımla idmanlara çıktı. Karantina süresi vardı. Bunun ardından imza işlemleri olacak. Her şey yolunda gittiği takdirde imza gününü Salı günü planlıyoruz.” diye konuştu.

MESUT ÖZİL NE ZAMAN OYNAYACAK?

Özil'in hangi maçta sahaya çıkabileceğine de değinen Koç, "Mesut'un karantinası bugün ve yarın iki test olduktan sonra sona erecek ve yarın akşam idmanına çıkmasını bekliyoruz. Mesut'un hiçbir sakatlık problemi yok. Ne zaman oynayacağına hocamız karar verecek. Eski hocasıyla konuştuğumda, 'Ne kadar sürer?' diye sormuştum. '3-4 hafta sürer' demişti. Şahsi düşüncem 2 haftaya kadar oynamaya başlar." diye konuştu.