Mesut Özil’in neden Alman Milli Takımı'nı seçtiği ortaya çıktı. Gazeteci İsmail Er eski defterleri açtı

Mesut Özil’in neden Alman Milli Takımı'nı seçtiği ortaya çıktı. Gazeteci İsmail Er eski defterleri açtı
Fenerbahçe, Arsenal'den kadrosuna katmaya hazırlandığı Mesut Özil'in bin anısı tekrardan gündeme geldi. Hürriyet Gazetesi yazarı İsmail Er, Özil'in 2 Ocak 2008’de henüz 19 yaşında iken Hürriyet Spor Servisi’ni ziyaretinde Fatih Terim'e yönelttiği sözleri ortaya çıkardı.

Hürriyet Gazetesi yazarı İsmail Er, Mesut Özil'in 2 Ocak 2008’de Hürriyet Spor Servisi’ne yaptığı ziyaretteki görüşmenin detaylarını açıkladı.

İsmail Er, gazetedeki yazısında görüşmeden bir anı olarak yazdığı yazıda Özil'in milli takım tercihi ile ilgili sözleri de dikkat çekti.

İŞTE O ANI:

"Mesut Özil 2 Ocak 2008’de henüz 19 yaşında iken Hürriyet Spor Servisi’ni ziyaret etti. O gün yanında, yakın dostları Adem Çukur ve İsmail Türedi vardı. Mesut İstanbul’a o dönem A Milli Takım’ın başında bulunan Fatih Terim’le görüşmek için gelmişti. “Hocam, sürekli oynatacaksanız Türk Milli Takımı’nı seçerim, aksi halde Almanya Milli Takımı beni bekliyor” diyen Mesut, Terim’den olumlu yanıt alamayınca Panzerler’in formasını giymeyi tercih etmişti."

"KENDİMİ ALMAN GİBİ HİSSEDİYORUM"

Ayrıca Mesut, 2010 yılında Almanya-Türkiye maçındaki ıslık ve tepkilere "Ben kendimi Alman hissediyorum" sözleriyle karşılık vermişti.

HAFTASONU FENER'E İMZA ATIYOR

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Mesut Özil transferinin son noktaya geldiği bildirilirken, Sarı lacivertlilerin, yıldız futbolcu ile hafta sonu sözleşme imzalayacağı belirtildi.

67 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Sarı lacivertlilerle 3,5 yıllık sözleşme imzalayacak olan Mesut'un memleketi Zonguldak'ın plaka numarası olan 67 numaralı formayı giyeceğini geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcunun kendisi tarafından sosyal medyadan açıklanmıştı.