Meteoroloji bas bas bağırıyor... 15 ili tek tek uyardı.. Dikkat, dikkat

Meteoroloji bas bas bağırıyor... 15 ili tek tek uyardı.. Dikkat, dikkat
Meteoroloji, Manisa, Uşak, Trabzon, Rize, Artvin çevreleri ile İzmir ve Giresun'un iç, Kütahya'nın güney, Afyonkarahisar'ın batı ilçelerini sağanak yağış uyarısı yaptı. Ayrıca Denizli, Uşak ve Burdur çevreleri ile Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri ve Antalya'nın batı iç kesimlerinde de aynı uyarıyı tekrarladı. Yarın (pazar) için yapılan uyarıda vatandaşların çok dikkatli olması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, yarın (pazar) ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor. 

Güney Ege, Akdeniz, Manisa, Uşak, Trabzon, Rize, Artvin çevreleri ile İzmir ve Giresun'un iç, Kütahya'nın güney, Afyonkarahisar'ın batı ilçelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak görüleceği, diğer yerlerde havanın az bulutlu, açık olacağı tahmin ediliyor.  Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden rüzgarın yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

DİKKATLİ OLUN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ayrıca yarın (Pazar) öğleden sonra ülkenin güneybatı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak görüleceğini açıkladı. 

Denizli, Uşak ve Burdur çevreleri ile Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri ve Antalya'nın batı iç kesimlerinde (Korkuteli, Elmalı, Döşemealtı) yerel olarak kuvvetli sağanak öngörülüyor.

Yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

yag-001.jpg