Meteoroloji bu sefer Valilikleri uyardı: İstanbul Valiliği'ne, Bursa Valiliği'ne, Edirne Valiliği'ne, Kırklareli Valiliği'ne, İzmir Valiliği'ne, Balıkesir Valiliği'ne Kuvvetli fırtına ve rüzgarlara kapıya dayandı

Meteoroloji bu sefer Valilikleri uyardı: İstanbul Valiliği'ne, Bursa Valiliği'ne, Edirne Valiliği'ne, Kırklareli Valiliği'ne, İzmir Valiliği'ne, Balıkesir Valiliği'ne Kuvvetli fırtına ve rüzgarl
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Marmara'nın Batısı ile Kuzey Ege Kıyılarındaki kuvvetli rüzgarlara karşı uyarı geldi. Müdürlük, illerdeki kuvvetli fırtına ve rüzgara karşı İstanbul Valiliği, Edirne Valiliği,  Kırklareli Valiliği, İzmir Valiliği ve Balıkesir Valiliği'ne uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji bu sefer Valilikleri uyardı: İstanbul Valiliği'ne, Bursa Valiliği'ne, Edirne Valiliği'ne, Kırklareli Valiliği'ne, İz

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara bölgesindeki uyarısını yineledi. Müdürlük tarafından Marmara ve Ege kıyılarında yaşayan vatandaşlara kuvvetli rüzgarlara karşı dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

Müdürlükten Marmara ile ilgili yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden Marmara''nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli ve yer yer fırtına (40-70 km/sa), Çanakkale çevreleri ile Balıkesir''in batı ve İzmir''in kuzey kesimlerinde fırtına ve kısa süreli kuvvetli fırtına (50-80 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

AZALACAĞI TARİHİ DUYURDULER

Diğer yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege için de uyarı yayınladı. Meteoroloji tarafından Ege için yayınlanan uyarıda şu ifadelere yer verildi:

Kuzey Ege ile Güney Ege''nin kuzeyinde yarın (31.03.2021 Çarşamba)ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/sa) kuvvetli fırtına bekleniyor. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini azaltacağı tahmin ediliyor. 

VALİLİKLERİ UYARDILAR

Diğer yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Valiliklerine de kuvvetli fırtına ve rüzgar hakkında uyarıda bulunuldu. Müdürlük, İstanbul Valiliği, Edirne Valiliği,  Kırklareli Valiliği, İzmir Valiliği ve Balıkesir Valiliği''nin illerdeki kuvvetli fırtınaya karşı temkinli olması uyarısında bulundu. 

İlgili Haberler