Meteoroloji kahini Kerem Ökten İstanbul'a yaklaşan yeni kar dalgasını haber verdi. Meteoroloji yanıldı o yanılmadı, saat saat bildi

Meteoroloji kahini Kerem Ökten İstanbul'a yaklaşan yeni kar dalgasını haber verdi. Meteoroloji yanıldı o yanılmadı, saat saat bildi
Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, İstanbul'daki kar yağışıyla ilgili yeni öngörülerde bulundu.

İstanbul''da devam eden kar yağışı vatandaşın hayatını derinden etkiledi. Dün sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle İstanbul''da ana yollarda sürücüler yolda kaldı. Toplu ulaşım zar zor gerçekleştirildi. Ana yollar başta olmak üzere bütün kara yolları kara teslim oldu. İstanbul Havalimanında yolcular mahsur kaldı.

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten''den son derece kritik uyarı geldi.

Kar yağışının düne oranla yoğun olmayacağını ancak buzlanmanın büyük bir sıkıntıya neden olabileceğini belirten Ökten, "Sistemler bitmiyor. Yenisi de yolda. Daha çok eğleneceğiz" dedi.

Ökten''in paylaşımı şu şekilde:

"Akşam, Gece ve yarın boğazın kuzeyi ve Anadolu yakası şanslı. Kar ağır değil gibi görünse de deniz etkili kar buzlanmanın da etkisiyle sıkıntı yaratabilir. Sistemler bitmiyor. Yenisi de yolda. Daha çok eğleneceğiz."

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, "3 Ocak 1942''de ne olduğunu merak edenler bugünü iyi seyretsin. Böyle bir mezosiklon tam 80 yıl sonra oluştu. Deniz çıldırmaya başladı. Sürekli kütle üretiyor. Gece daha organize olacaklar" İstanbul''a yağacak olan karı bilmişti.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler