Meteoroloji uyardı. Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji uyardı. Sağanak yağış geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, Marmara Bölgesi ile Antalya, Eskişehir, Düzce, Zonguldak, Bolu çevreleri ve Ankara'nın batısında sağanak yağışın tahmin edildiği belirtildi. Sabah ve gece saatlerinde ise Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji yaptığı açıklamayla, il il sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre, Marmara Bölgesi ile Antalya, Eskişehir, Düzce, Zonguldak, Bolu çevreleri ve Ankara'nın batısının sağanak yağışlı olacağı belirtildi.

Diğer bölgeler için yapılan açıklamada, bugün yurdun kuzey ve batı kesimlerinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, rüzgarın genellikle güneyli, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.