Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı!

Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı!
Meteoroloji'den İstanbul hava durumu ile ilgili son dakika uyarı haberi geldi. Meteoroloji tarafından bugün öğle saatlerinden itibaren İstanbul'da kuvvetli fırtınanın hakim olacağı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yarın Marmara ile kuzey ve kıyı Ege'de rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli ve kısa süreli fırtınaşeklinde esmesinin beklendiği kaydedildi. 
Meteoroloji'nin açıklamasında, Marmara'da 'fırtınamsı rüzgar' şeklinde esmekte olan rüzgarın, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde, 'kuvvetli fırtına' şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi. İstanbul'da şiddetini artıran rüzgar nedeniyle vapurlarda da yolcuların seyir esnasında dışarıda durmamaları yönünde uyarılar yapılıyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar ile ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması istendi.

DENİZ SEFERLERİNE KARŞI UYARI

İstanbul’da şiddetini artıran rüzgar nedeniyle vapur sefer hızları düşürüldü. Vapur yolcuları seyir esnasında dışarıda durmamaları yönünde uyarılırken dalgaların mendirekleri aştığı öğrenildi.