Meteorolojiden son uyarı! 6'sında başlayacak 7'sinde bitecek

Meteorolojiden son uyarı! 6'sında başlayacak 7'sinde bitecek
6 Mayıs Çarşamba gününden itibaren (yarın) ülkemiz yeni bir yağışlı sistemin daha etkisine girecek. Hafta sonuna kadar yağışların yurt genelinde etkili olacağı tahmin ediliyor. İstanbul yarını yağışlı geçirecek ama yağmur etkisini perşembe günü kaybedecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, meydana gelmesi beklenen etkili sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara rağmen hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağını açıkladı. Hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
İstanbul yarın güne (6 mayıs çarşamba) sağanak yağışla başlayacak. Hava sıcaklığı en düşük 12, en yüksek 21 derece olacak. 7 Mayıs perşembe günü ise İstanbul'da yağış beklenmiyor. Ancak çok bulutlu bir hava İstanbul'da hakim olacak. Sıcaklık en düşük 11, en yüksek 18 derece olacak. 8 mayıs cuma günü ise megaşehir parçalı bulutlu bir havanın etkisine girecek. En düşük 10, en yüksek 19 derece hissedilecek sıcaklık. 9 mayıs cumartesi günü ise hava sıcaklığı en düşük 10 en yüksek 21 derece olacak. 

ANKARA SOĞUK OLACAK

Ankara’da yarın çok bulutlu olacak. En düşük hava sıcaklığı 6 en yüksek ise 19 derecede olacak. Perşembe günü ise Ankara günü sağanak yağışla geçirecek. en düşük hava sıcaklığı 10, en yüksek ise 16 derece olacak. Cuma günü ise Başkent çok bulutlu bir hava ile karşı karşıya gelecek. En düşük hava sıcaklığı 5 en yüksek ise 15 derece olacak. Cumartesi ise parçalı bulutlu olacak Ankara'nın havası. En düşük 4 en yüksek ise 16 derece olacak.

İZMİR YAĞMURLU
İzmir ise yarın güne sağanak yağışla başlayacak. En düşük hava sıcaklığı 14, en yüksek ise 25 derece olacak. Perşembe günü de İzmir'de yağış sürecek. En düşük hava sıcaklığı 15, en yüksek 23 derece olacak. Cuma az bulutlu olacak. En düşük 14, en yüksek 24 derece olacak. Cumartase günü de İzmir az bulutlu olacak. En düşük 15, en yüksek 26 derece olacak.