Metin Özışık: Yozgat gerilmiş ok gibi

Metin Özışık: Yozgat gerilmiş ok gibi
Yozgat Belediye Başkan Adayı Metin Özışık, "Yozgat AKP tarafından gerilmiş bir ok gibi. O kadar çok gerildi ki anlatmak için kelimeler yetersiz kalıyor” dedi.

Yusuf BAĞCI / YOZGAT

CHP ile İYİ Parti'nin iş birliği yaptığı illerden Yozgat'ın İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Metin Özışık, basın toplantısı sonrası çalışmalara başladı. Daha sonra partisinin İl Başkanlığı binasına geçen Özışık, "Bu yarışı kazanacağımızdan şüphe eden hemşerilerim için söylüyorum; bugün annemin evinden yola 5 oy ile çıktım. Buraya gelince bu 5 oy arttı. 24 Haziran seçimleri sonuçlarına göre İYİ Parti ve CHP'nin oy toplamı 11 bin 770, AKP'nin ise 23 bin 157'dir. Aradaki farkı ikiye böldüğünüzde ise 5 bin 693 çıkıyor. Yani bu yarışı kazanmamız için 5 bin 693 iyi insana daha ihtiyacımız var" dedi.

Yozgat'ın gerilmiş bir ok gibi olduğunu her fırsatta ifade ettiğini hatırlatan Özışık şöyle devam etti: "Yozgat AKP tarafından gerilmiş bir ok gibi. O kadar çok gerildi ki anlatmak için kelimeler yetersiz kalıyor. Ancak gerilmeden de ileri gidilmiyor. Bu durum ileri gitmemiz için büyük bir fırsat. İnşallah hep beraber çok çalışarak bizi bu hale getirenlere dersini vereceğiz."