Mevlid Kandili resimli mesajlar. En güzel kandil mesajları anlamlı, kısa ve öz

Mevlid Kandili resimli mesajlar. En güzel kandil mesajları anlamlı, kısa ve öz
Mevlid Kandiliniz mübarek olsun! Bugün 28 Ekim Çarşamba Mevlid Kandili. Akrabalarınıza ya da arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz kısa ve anlamlı kandil mesajlarını hazırladık. 2020 yılına özel en yeni ve kısa Mevlid kandili mesajlarını gönderebilirsiniz. İşte 2020 yılına özel en güzel resimli kandil mesajları burada...

2020 Mevlid Kandili İslam coğrafyasında heyecanla bekleniyordu. Bugün tüm İslam alemi tarafından Mevlid Kandili olarak kutlanacak. İşte sevdiklerinize ve sizin için değerli olan kişilere yollayabileceğiniz en güzel, kısa ve anlamlı kandil gecesi mesajları...

65175c02e5e677b6debbc7a77a63ecd3-640x640.jpg

- Güzeller güzelinin doğum günü kutlu olsun. Mevlid Kandiliniz kutlu olsun. Ezan tüm insanlığa okunur üstüne alınan secdeye gider. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

- Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayir cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

- "Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım" sözüne mazhar olan, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgililer sevgilisi Peygamber Efendimizin dünyaya teşrif edişinin yıl dönümü mübarek ve hayırlara vesile olsun."

5f98683f55427f1df00f5fa0.jpg

-  Bu mübarek günün tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini dilerim. Mevlid kandilinizi kutlarım. Hayırlı kandiller dilerim. Kandiliniz mübarek olsun. Yüce rabbim bütün dualarınızı kabul etsin.

- Bugün iki Cihan serveri, İslam dininin önderi, Allah’ın sevgili Resulü ve Nebisi, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya gelişinin kutlu doğum günü. ’Ben Güzel Ahlakı Tamamlamak Üzere Gönderildim’ diyen insanlığın örnek alacağı bir Peygamberin, ümmetine mazhar olabilmenin gurur ve şükür günüdür bugün. Bulunduğu konumu hakça, adaletli, dürüst, hakkaniyetli olarak gözetenler, Sevgili Peygamber Efendimizin izinde gidenlerdir. Mevlid Kandili'niz kutlu olsun.

d7ec69d19265422db7465896c64b6869-640x640.jpg

- Rabbim bizi özünden iman edip gözünden düşmeyen kullarından eylemesin. Hayırlı kandiller. Kalplerimize ferah ver bu kandil gününde Rabbim. Kandiliniz hayırlar getirsin. Bu güzel Kandil gününün vatanımıza milletimize ve tüm Müslümanlara huzur getirmesini dilerim.

- Allaha kulsun zülmetler içinde parlayan nursun senin gibi hakikatlı dostun kandilin mübarek olsun. Bu kutlu kandil gecesinin sizlere hayırlar getirmesini dilerim. Kandiliniz kutlu olsun. Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

65a17de973cd0f2b8c9039cb2d35fbad-640x640.jpg

- Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

- De ki; Rabbim bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

- Rabbim bizi özünden iman eden gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

 

İlgili Haberler