MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Türkeş Vakfı'ndakilere tehditler savurdu. Görüntüleri İYİ Partili Aslıhan Elibol paylaştı

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Türkeş Vakfı'ndakilere tehditler savurdu. Görüntüleri İYİ Partili Aslıhan Elibol paylaştı
MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Alparslan Türkeş Vakfı'nı basıp, tehdit yağdırdı. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Y. Üyesi Aslıhan Elibol, o dakikaları Twitter'da paylaştı.

MHP Ankara İl Bşk.Turgay Baştuğ, Alparslan Türkeş Vakfı''na gidip,"Başbuğumuzun ismini CHP''ye, Mansur''a peşkeş çekmeye kalkarsanız bunun hesabını soracağız. Sizi buraya uyarmaya geldik ya adam gibi çalışmalarınızı yürütürsünüz ya da nefesimiz ensenizde. Sizi uyarıyorum bundan sonra da uyarmayacağım " diyerek tehditler yağdırdı.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Y. Üyesi Aslıhan Elibol, o dakikaları ''Parti liderinin TÜİK''e giremediği bir Türkiye''de, vandalların aynı haftada 2 kez mekân basması normaldir!'' diyerek kişisel Twitter hesabından paylaştı.

Ankara''da geçen hafta, Alparslan Türkeş Vakfı''nın düzenlediği MHP''nin efsanevi lideri Alparslan Türkeş''i anma törenini 50 kişilik bir grup saldırmıştı.

ÜLKÜCÜ OCAKLARI VE MHP''DEN AÇIKLAMA

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel geçen haftaki saldırının ardından "Dün Başbuğumuza ihanet edip bugün Milliyetçi-Ülkücü harekete saldırmayı meslek edinenler şunu iyi bilsin ki ülkücüler dimdik ayakta ve hepsinin hesabını bir bir sormaya devam ediyor" mesajını paylaşmıştı.

Tören öncesi de MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, "Ülkücüler mukaddesatımızı ayaklar altına alanların; partimize, Başbuğumuz Alparslan Türkeş''e, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli''ye ihanet edenlerin Başbuğumuz Alparslan Türkeş''i anmasını asla kabul etmez, ilelebet de etmeyecektir" ifadelerini kullanmıştı.


 

İlgili Haberler