MHP Elazığ yönetimi de görevden alındı

MHP Elazığ yönetimi de görevden alındı
Milliyetçi Hareket Partisi'nde Genel merkez yönetiminin kıyımı devam ediyor. Bahçeli'nin son kurbanı Elazığ il ve ilçe yönetimi oldu. Partiden yapılan açıklamada İl ve ilçe teşkilatlarının fesh edildiği açıklandı.

MHP yönetiminde yaklaşan olağan üstü kongre paniği artarak devam ediyor. Bahçeli ve yönetiminin son kurbanı ise Elazığ teşkilatı oldu. Partiden yapılan açıklamada Elazığ il ve ilçe teşkilkatının kapatıldığı açıklandı. Bu kararın ardından genel merkez yönetiminin kapattığı il teşkilatı sayısı 5'e çıktı.

TEŞKİLATI BU AÇIKLAMAYLA KAPATTILAR

Üst üste şehit haberlerinin geldiği ve Ankara'daki hain saldırının tam olarak aydınlatılamadığı bir dönemde üzerine büyük sorumluluklar düşen MHP yönetimi parti teşkilatlarını kapatmaya devam ediyor.

Sayıları 800'e yaklaşan delegelerin olağanüstü kurultay talebini görmezden gelen, sürecin mahkemeye taşınmasına neden olan Genel merkez yönetimi tepkilerin odağında.

İşte genel merkez yönetiminin Elazığ il ve ilçe teşkilatlarının kapatılmasına ilişkin yaptığı açıklama:

"Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden, MYK’nın verdiği yetkiye dayanarak, Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmasına, tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince disiplin işlemleri de devam etmektedir. Kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir."