Devlet Bahçeli'den KPSS çıkışı. 20 soruya tam ve eksiksiz doğru cevap verenler tespit edilsin

Devlet Bahçeli'den KPSS çıkışı. 20 soruya tam ve eksiksiz doğru cevap verenler tespit edilsin
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaşanan skandal sonrası iptal edilen KPSS ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli "20 soruya kimlerin tam ve eksiksiz doğru cevap verdiği tespit edilmelidir'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, soru sızdırıldığı skandalıyla gündeme gelen ve iptal edilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ile ilgili konuştu. Bahçeli ''''KPSS skandalının çok yönlü araştırılmalıdır. KPSS''de çıkan ve bir yayınevinin test kitapçığında sorulduğu anlaşılan 20 soruya kimlerin tam ve eksiksiz doğru cevap verdiği tespit edilmelidir'''' ifadelerini kullandı.

Bahçeli, yayınlanan yazılı açıklamasında, KPSS, İstanbul Zeytinburnu''nda bulunan Balıklı Rum Hastanesi''nde çıkan yangın ve Ankara''da cemevlerine yönelik saldırılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bahçeli''nin açıklamaları şöyle:

''''Cemevine ve Alevi İslam inancına sahip kardeşlerimize yapılan hain ve hasmane eylemler belli merkezlerden provoke edilen Türk, Türkiye ve İslam düşmanlığıdır. KPSS sınavında çıkan ve bir yayınevinin test kitapçığında sorulduğu anlaşılan 20 soruya kimlerin tam ve eksiksiz doğru cevap verdiği tespit edilmeli, bu şahıslarla ilgili inceleme de acilen yapılmalıdır. Cemevi saldırısıyla KPSS skandalının çok yönlü araştırılmasının yanında, Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde çıkan yangının kundaklama olup olmadığı mutlak surette açıklığa kavuşturulmalıdır.''''

İlgili Haberler