Devlet Bahçeli'den Soylu'ya destek. Grup toplantısında adı konulmamış bir istiladır demişti

Devlet Bahçeli'den Soylu'ya destek. Grup toplantısında adı konulmamış bir istiladır demişti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdi. Bahçeli partisinin 19 Nisan'daki grup toplantısında ise, "Düzensiz göç adı konmamış bir istiladır. Mutlak süratte önüne geçilmeli, yakalananlar derhal gönderilmelidir" demişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''ya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla destek veren Bahçeli, şu ifadeleri kullandı: 

Başta İçişleri Bakanımız olmak üzere terörle mücadeleyi inançla, imanla ve iradeyle yürüten kim varsa milletimizin desteği sonuna kadar arkalarındadır. Bu saygın isimlere kim ya da kimler hakarete yeltenmişse hepsini birden şiddetle kınadığımız ve kınayacağımız tartışmasızdır.

Türkiye’nin terör kamburundan kurtulması için insanüstü bir çaba sarfeden devlet ve siyaset adamlarımızı, tıpkı terör örgütlerinin ağzıyla hedef tahtasına koyanlar tarih huzurunda büyük bir vebalin altındadır. Hiç kimse terbiyesizlik yapmasın, herkes sınırını ve yerini bilsin.

Şu hususu herkes bilmelidir: Türkiye’nin terörle mücadeleyi yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla ve kahramanca icra ettiği bir dönemde milli güvenliğimizi müdafaa, milli bekamızı muhafaza eden kurum ve kuruluşların iğrenç polemiklerin içine çekilmesi alçak bir komplodur.

GRUP TOPLANTISINDA "İSTİLA" DEMİŞTİ

Devlet Bahçeli, partisinin 19 Nisan 2022 tarihindeki grup toplantısında, "Düzensiz göç adı konmamış bir istiladır. Mutlak süratte önüne geçilmeli, yakalananlar derhal gönderilmelidir" demişti.

 

 

İlgili Haberler