MHP Genel Merkezi üyelikleri siliyor

MHP Genel Merkezi üyelikleri siliyor
Yaklaşan kurultay öncesinde MHP'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bahçeli yönetimi şimdi de partiye kayıtlı vatandaşların üyeliklerini hiçbir gerekçe göstermeksizin silmeye başladı.

MHP'deki değişim iradesine aylardır direnen, gayri etik uygulamalara başvuran ve AKP hükümetine hiç olmadığı kadar yaklaşan Bahçeli yönetimi son yaptığı hamle ile büyük tepki çekti. Çağrı Heyeti'nin kararını "tanımıyoruz" diyerek MHP'lileri birbirine düşürmeye çalışan genel merkez şimdi de parti üyeliklerini silmeye başladı. 

GEREKÇE YOK

Hiçbir gerekçe gösterilmeksizin partiye üye olan vatandaşların üyeliklerini silen genel merkez yönetimi, büyük tepki çekti. E-devlet üzerinden parti üyeliklerini sorgulayan birçok vatandaş, partiye üye olmasına rağmen, kaydının silindiğini gördü. 

Bahçeli'nin bu hamlesi, yaklaşan kurultay öncesinde "son çırpınışlar" olarak yorumlanırken, kendi yandaşlarının bile sosyal medyada tepki gösterdikleri görüldü.

KURULTAYI ETKİLEMEZ

Yaşanan bu gelişme sonrası üyeliği silinen delegelerin oy kullanıp, kullanamayacağı merak konusu oldu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan genel başkan adayı Meral Akşener'in avukat Uğur Tarhan, üyelikleri silinen üst kurul delegelerinin oy kullanacaklarını belirtti.