MHP, genel seçimleri başladığı gibi bitirmelidir

Sayın okurlarım, yurdumuzda bu yıl sekiz-dokuz ay sonra yapılacak olan Genel Seçim çalışmalarına, ilk başlayan siyasi kuruluş Milliyetçi Hareket Partimiz (MHP) oldu ve Anadolu’muzun en doğusundan işe başladı.
Sultan Alparslan’ın, 946 yıl önce
1064 yılında, Anadolu topraklarına ayak bastıktan sonra ilk namazını kılarak camiye dönüştürdüğü, Büyük Katedraldeki Anı Harabeleri’nin Fethiye Camii’nde, MHP’nin siyasi gösterisi olmadan, 1 Ekim günü, mübarek Cuma namazı kılındı.
Sayın okurlarım, bir buçuk yıl önce, gazetemizin on üç kişilik yazı grubu olarak bizler de (Sadi Somuncuoğlu, Muhittin Nalbantoğlu, Arslan Bulut, İsrafil Kumbasar, Selcan Taşçı, Y. Selim Demirağ, Ahmet Yabuloğlu, Özcan Yeniçeri, Şuayip Özcan, Cazim Gürbüz, Mustafa Aslan, Remzi Özdemir ve ben), işgalci Ermenistan’a kapı açılmak istenmesine tepki göstermek amacı ile iktidarı bu tehlikeli adımın sonuçlarına karşı uyarmış ve “taviz verilerek barış sağlanamaz” demiştik. Türkiye-Ermenistan sınırındaki Anı Harabeleri’ndeki Fethiye Camii’ni de ziyaret etmiştik.
Kars şehir merkezinden 48 kilometre uzaklıktaki Fethiye Camii’nde bu kez kılınan Cuma namazına, öğrendiğimize göre MHP’li milletvekilleri, İl Başkanları, partililer ve binlerce vatandaş katıldı.
Osmaniye Belediyesi mehteran ekibinin karşıladığı Genel Başkan Devlet Bahçeli, “Bu zafer Malazgirt’in müjdesini verdi. Biz de bugün bu muhteşem zaferi müjdeliyoruz” diyerek, genel seçimde MHP’nin zafer müjdesini iletti.
MHP bu olumlu hareketin faydalarını, sekiz-dokuz ay sonra yapılacak genel seçimlerde, herhalde görecektir.
“Türk Dünyası’nın Kutup Yıldızı” olan Türkiyemizi, içinde bulunduğu bugünkü durumdan kurtaracak yegane kuvvet, genel seçimlerde oy kullanacak olan halkımıza düşmektedir. Onun için Türk milliyetçilerine ve onları siyasi platformda temsil eden MHP’ye düşen görev de, devletimizin hakiki sahibi olan milletimizi uyandırmak ve küskünlerle kucaklaşmayı becermekti. Bu görev tam anlamı ile yerine getirilirse, seçmenlerimizin çoğunluğunun oyları gönül rahatlığı ile MHP’ye verilecektir. Yeter ki siyasi yönetimimiz MHP’nin Genel Başkanı ile merkez yönetimi, genel seçimleri başladıkları gibi, iyi bitirmelidirler.
MHP’yi hiçbir kimse ve hiçbir kuvvet dışlayamaz. Kırk yıllık köklü bir partidir, tabanı ise çürük değil sağlamdır. Türk Milliyetçi Düşüncesini dernekçilikten siyasi hayatımıza taşıma becerisini gösteren, Hira Dağı kadar Müslüman ve Tanrı Dağı kadar Türk olan, rahmetli Alparslan Türkeş’in kurduğu bir Türkçü siyasi kuruluştur.
Sayın okurlarım, bugünkü yazıma son verirken, yazarımız Selcan Taşçı kızımızın dediği gibi, “Anadolu, Milliyetçiyim diyeni buyur ediyor”muş.
Ben de, bütün ülkücü kardeşlerime “Milliyetçi küskünlere de MHP kucak açıyor” demek istiyorum.
Tanrı Türk’ü korusun.

Yazarın Diğer Yazıları