Bahçeli’nin Erşan Kuneri çıkışının ardından Armağan Çağlayan’dan tepki geldi

Bahçeli’nin Erşan Kuneri çıkışının ardından Armağan Çağlayan’dan tepki geldi
Televizyon yapımcısı ve programcısı Armağan Çağlayan, MHP lideri Bahçeli’nin isim vermeden Cem Yılmaz'ı ve komedi dizisi Erşan Kuneri’yi hedef almasına tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM''deki haftalık olağan grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"NETFLIX ARTIK HADDİNİ AŞMIŞTIR"

Konuşmasında, dijital yayın platformu Netflix için de "Artık haddini aşmıştır" diyen ve isim vermeden Cem Yılmaz''ın dizisi ''Erşan Kuneri''yi hedef alan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

Netflix''te sözde komedyenlerin rol aldığı diziler haddini aşmıştır. Aile hayatı son sığınaktır. Küfür etmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran dizilerin neresini takdir edeceğiz? Bohem ve aşağılık hayatlar varken, diğer taraftan bunların özgürlükçü poz vermeleri kumpastır. Sebze ve meyve fiyatlarını eleştirip bir aylık mutfak masrafını bir gecede harcayanlar, ne olacak bu memleketin hali diye gevşek gevşek konuşanların tatlı su solcularını, meyhane devrimcilerinin, üç kağıtçı demokratların bize anlatacak hiçbir şeyi olamaz. Değersizliğin kuyusuna düşenlerle yol yürünemez. Ortak bir gelecek hayali kurulamaz."

“CEM YILMAZ’IN ÜLKESİ İÇİN DUYARLILIĞI TARTIŞILMAZ”

Bahçeli’nin bu sözlerine televizyon yapımcısı ve programcısı Armağan Çağlayan’dan tepki geldi. Çağlayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Cem Yılmaz bu ülkenin en iyi komedyenlerinden ve en iyi sahne performansı olan sanatçılarındandır. Ülkesi için duyarlılığı ise tartışılmaz.”

İlgili Haberler