MHP Milletvekili İsmail Ok: Gözaltıları Şiddetle Kınıyorum

MHP Milletvekili İsmail Ok: Gözaltıları Şiddetle Kınıyorum
Yeniçağ Gazetesi yazarları ve Türk milliyetçisi isimlere yönelik itibarsızlaştırma operasyonlarına MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’tan çok sert tepki geldi. Ok, “Başta şahsım olmak üzere, binlerce Ülkücü Yeniçağ’ın, Ülkücülerin yanındadır” dedi.

Sabahın erken saatlerinde evlerine gerçekleştirilen polis baskınıyla FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Yazarlarımıza destek çığ gibi büyüyor. MHP Balıkesir Milletvekili Yeniçağ’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Ok, gazetenin ve Türk milliyetçilerinin sonuna kadar arkasında olduklarını belirterek “Eğer ülkücüler hapse atılacaksa önce benim dokunulmazlığımı kaldıracaklar” dedi.

İşte MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’un o açıklaması:

Hamaset yapacak halim yok. Özellikle 2002’den bu yana Türkiye’yi bölücü unsurların coğrafyası haline getirenler, şu anda panik içerisinde bu yaptıklarını yüzlerine şamar gibi vuran Türk milliyetçilerini, 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminden faydalanarak susturmak istiyorlar.

Başta PKK olmak üzere, IŞİD’ine de FETÖ’süne de her türlü mücadeleyi veren başta Yeniçağ yazarları olmak üzere, Türk milliyetçileri ve Ülkücüler hapislere atılarak susturulmak istenmektedir.

Ama, bunu asla başaramayacaklar.

Şahsen hayatını Türk milliyetçiliği ve Ülkücülük davasına atamış bu şahsiyetleri gözaltına alanları şiddetle kınıyorum.

Eğer, bu isimler FETÖ’cüyse AKP nedir?

AKP’nin oluşturduğu bakanlar kurulu nedir?

Bunlar aynaya bakıp, gerçeklerle yüzleşmek yerine elinde kaleminden başka bir şeyi olmayan, Türk milliyetçilerini ve ülkücüleri asla ve asla susturamayacaklar.

Özellikle Yavuz Selim Demirağ, Türk ordusuna ve devletine karşı sözde Ergenekon ve Balyoz gibi kumpaslar kurulur, şerefli komutanlarımız hapse atılırken Yeniçağ Gazetesi’nde yazılarıyla bu alçaklıkları sergileyenlerin ipliğini pazara çıkarmıştır.

Yazarlarımızın gözaltına alınması bugünkü hükümetin bir panik içerisinde olduğunu göstermektedir.

Ama gerçekler, balçıkla sıvanmaz bu kişiler hayatının hiçbir döneminde FETÖ ile bir ilişkileri olmadığı gibi başta FETÖ olmak üzere bölücü terör unsurlarına karşı mücadele vermişlerdir.

Eğer bu yazarlar, FETÖ’cüyse ve FETÖ’cülerin yaptığı gibi kurulan tezgahlar hapse atılacaklarsa hiç unutulmasın ki başta milletvekili şahsım olmak üzere binlerce ülkücü sıraya girmiş, bu arkadaşlarımızın yanında atılacak zindanlarda yer almaya hazırız.

Ülkücüler korkusuz, devletine candan bağlı ama hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye inanan kanunlara hep saygılı olmuş kişilerdir. Bu yazar arkadaşlarımız için AKP Hükümetinden sadece ve sadece adaleti ve hukukun üstünlüğüne inanarak hareket etmelerini istiyoruz.

Bu arkadaşlarımız derhal serbest bırakılmalı, aksi takdirde mızrak artık çuvala sığmamaktadır. FETÖ bahanesiyle bütün muhalefet susturulup, tek renkli, tek sesli, anti demokratik bir ülke oluşturulmak istenmektedir.

Ama buna asla müsaade etmeyeceğiz.

Ben buradan bir kez daha, suçsuz olduğuna inandığım bu yazarlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve her zaman yanlarında olduğumu yüksek sesle haykırıyorum.

Bu gözaltıları da bir kez daha en şiddetli şekilde kınıyorum.