MHP'de istifalar peş peşe geliyor

MHP'de istifalar peş peşe geliyor
MHP'de Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz'ın görevden alınması ve Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu'nun istifasının ardından Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy da görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu'nun istifası ve Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz'ın genel merkezin talimatıyla görevden alınmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, bir açıklama yayınlayarak istifa ettiğini duyurdu. Devlet Bahçeli'nin takdiri ve sağlık sorunları nedeniyle görevi bıraktığını ifade eden Aksoy, şöyle devam etti:

"Değerli Antalyalı hemşehrilerim, yol yürümekten her zaman onur ve gurur duyduğum dava arkadaşlarım; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle yürütmekte olduğum Antalya İl Başkanlığı görevimi bugün itibariyle gördüğüm lüzum üzerine ve sağlık sebeplerimden dolayı bırakıyorum.

Herkesin bilmesini isterim ki ömrümü adadığım Türk milliyetçiliği ve Türk İslam Ülküsü davama hizmet etme kararlılığım bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir. Şahsıma güvenerek il başkanlığı gibi kutsal ve şerefli bir görevi bizlere emanet eden Türk dünyasının ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin Bilge Lideri Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunar; ömrüm vefa ettiği sürece son nefesime kadar almış olduğu her kararı sorgulamaksızın emrinde olduğumu dost düşman herkesin bilmesini isterim.

Görevimiz boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcılarımıza, MYK ve MDK Üyelerimize, İl yöneticilerime, İlçe Başkanlarıma, ülküdaşlarıma ve her biri birbirinden değerli hemşehrilerime bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunarım."

"SÜREKLİ TALEPLER GELİYOR"

MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu da, partisinin il binasında yaptığı açıklamada istifa ettiğini duyurmuştu. Ferhatoğlu, “İl Başkanının kolay bir iş değil şuan da Cumhur İttifakı da bu durumdayken sürekli talepler geliyor. Sürekli istekler geliyor" diyerek yaşadığı sıkıntıları dile getirmişti.

İlgili Haberler