MHP'de Rasim Ozan çatlağı büyüyor: Saffet Sancaklı'ya 'istifa et' baskısı!

MHP'de Rasim Ozan çatlağı büyüyor: Saffet Sancaklı'ya 'istifa et' baskısı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Rasim Ozan Kütahyalı'yı telefonla arayıp ekranlara dönmesini istemesinin ardından, Kütahyalı ile kavgalı olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın istifa noktasına geldiği öğrenilmişti. Sancaklı'nın Pazar gününden beri telefonlarını kapattığı ve partiden kimseyle görüşmediği öne sürüldü.

Fatih ERGİN / YENİÇAĞ - Özel Haber

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Rasim Ozan Kütahyalı'yı arayarak kendisini "ekranlarda görmeyi özlediğini" söylemesiyle MHP'de oluşan çatlak büyüyor. 

Devlet Bahçeli'nin Rasim Ozan Kütahyalı'yı telefonla arayıp tebrik etmesinden sonra gözler, Boşnaklara yönelik söylediği ağır sözleri nedeniyle kavgalı olduğu MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'ya çevrilmiş ve Sancaklı'nın yakın çevresine, "Böyle bir durumu kabul edemem" diyerek  istifa seçeneğini değerlendirdiği öğrenilmişti.

rok-001.jpg

TELEFONLARINI KAPATTI: İSTİFA ET BASKISI

Edinilen son bilgilere göre, Sancaklı'nın Rasim Ozan Kütahyalı'nın paylaşımı ile ilgili MHP Genel Merkezi'nden bir yalanlama gelmemesi sonrası telefonlarını kapattığı öğrenildi. Sancaklı'nın Twitter hesabında Pazar gününden bu tarafa herhangi bir paylaşımda bulunmaması da dikkat çekerken, bazı yakınlarının da istifa etmesi yönünde baskı yaptığı iddia edildi. 

ss-057.jpg

"OSMAN GÖKÇEK NAMUS SÖZÜ VERMİŞTİ"

Diğer yandan Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden, sosyal medya hesabından Boşnaklar için çirkin nitelemelerde bulunan Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Beyaz TV'de yeniden bir programa konuk olması nedeniyle kanal sahibi Osman Gökçek'e tepki gösterdi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Erdoğan Erden “Geçmişte yaşadığımız o hadsiz söylemden sonra Sn. Osman Gökçek Rok. denen o şahsı hiçbir şekilde Beyaz Tv’ye çıkarmayacağına şerefi üzerine söz vermiştir. Sözünü tutmayan Sn. Osman Gökçek’in yaptığı bu davranışın takdirini yüce Türk halkına bırakıyorum” ifadelerini kullandı.