MHP’den 2 gün önce ‘davet’ bugün ‘tehdit’

MHP’den 2 gün önce ‘davet’ bugün ‘tehdit’
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Kışkırtmalar sonucu olayların istenmeyen bir seyir izlemesinin, böyle giderse cereyan edebilecek tatsız vakaların ve bunların yol açacağı vahim gelişmelerin baş sorumlusu, kendisi olacaktır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti 4. Olağanüstü Kurultayı öncesinde yaptığı ‘davet’ açıklamasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan ‘tehdit’ içerikli bir açıklama geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kışkırtmalar sonucu olayların istenmeyen bir seyir izlemesinin, böyle giderse cereyan edebilecek tatsız vakaların ve bunların yol açacağı vahim gelişmelerin baş sorumlusu, kendisi olacaktır" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Milliyetçi Ülkücü Hareket içinde fısk ve fücurla uğraşıp sonra da aramızdan ayrılanların iflah olduğu nerede görülmüştür? 

Kışkırtmalar sonucu olayların istenmeyen bir seyir izlemesinin, böyle giderse cereyan edebilecek tatsız vakaların ve bunların yol açacağı vahim gelişmelerin baş sorumlusu, kendisi olacaktır.

MHP, milliyetçi-ülkücü hareket mensuplarının iradelerinin teminatı altındadır. Ülkücü Hareket Devlet Bahçeli liderliğinde en güçlü dönemini yaşıyor ve yaşayacaktır.”

İlgili Haberler