MHP üyelik belgesini yırttı. Kemal Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanlığı çağrısı yaptı

MHP üyelik belgesini yırttı. Kemal Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanlığı çağrısı yaptı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara Üye Katılım Törenine katıldı. Törende MHP’den istifa ederek partiye katıldığını açıklayan bir vatandaşın konuşması gündem oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Üye Katılım Törenine katıldı. CHP''ye üye olan vatandaşların söz aldığı törende konuşma yapan eski MHP’li bir vatandaşın sözleri etkinliğe damga vurdu.

Aydın''ın Nazilli ilçesinden geldiğini söyleyen ve CHP''ye katılan Hilmi Aslan’ın konuşmasından kesitlerin yer aldığı bir videoyu Kemal Kılıçdaroğlu kişisel Twitter hesabından “Hepimizin dertleri aynı olunca, farklı siyasal eğilimde olmak veya olmamak sadece teferruat oluyor. Çözmemiz gereken oldukça birikmiş sorun var milletimizin. Çözeceğiz!” mesajıyla paylaştı.

Hilmi Aslan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“EŞİM HASTA, KIZIM ENGELLİ AMA İKİSİNİ DE TEDAVİ ETTİREMİYORUM”

“İş makinesi operatörüyüm ama şu anda 7 aydan beri çalışamıyorum işsizim. Hastaneye gidiyorum eşim şeker hastası kızım engelli. Tedavi ettiremiyorum. Çünkü sağlık güvencem yok. Yeşil kart çıkartacağım, diyorlar ki sağlık sigortan yok borcun var borcunu öde. Ne ile ödeyeceğim ben? Çalacak mıyım çırpacak mıyım? Neyle ödeyeceğim? Eşimin ilacına 350 lira para istediler, alamadım.

Artık genel başkanım ben diyorum ki, “bitirelim bu işi gel başımıza, hep beraber yürüyelim” diyorum.

“7 AYDIR NE KİRAMI ÖDEYEBİLİYORUM NE KIZIMA İLAÇ ALABİLİYORUM”

Mülteci sorunu, elin Afgan’ı geliyor Suriyelisi geliyor benden önce ilk sırada tedavi oluyor. Hastanede özel yatağı var özel muayenesi var. Ama ben eşimi götürüyorum giremiyorum. Kendi vatanımda kendi toprağımda kendim tedavi göremiyorum. Ben 7 aydır kiramı veremiyorum, kızım tedavi olacak ilacını alamıyorum.

BEN MHP’de üyeyim. Bugün de istifamı sunmaya geldim. Herkes de görsün.

“BENİM ASKERİM POLİSİM NEDEN SURİYE’DE ÖLSÜN?”

2007’de kuzenimi şehit verdim. Askerimiz polisimiz niye ölsün artık Suriye’ye gidip niye savaşsın. Onlar kendi toprakları için savaşsın, biz de kendi toprağımız için kendimiz savaşalım. Ben bunu istiyorum sayın genel başkanım. Seni de bir cumhurbaşkanı olarak görmek istiyorum.

“MHP’DEN İSTİFA EDİYORUM HERKES GÖRSÜN”

Bunu da yırtıp atıyorum, MHP’den de istifamı veriyorum.”

İlgili Haberler