MHP'den Ozan Arif'e suç duyurusu

MHP'den Ozan Arif'e suç duyurusu
Bahçeli'nin avukatı Yücel Bulut, Ülkücü camianın önde gelen sanatçılarından Ozan Arif hakkında 'hakaret ettiği gerekçesiyle' suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Devlet Bahçeli'nin Avukatı Yücel Bulut, sosyal medya hesabından Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Ozan Arif hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Bulut'un açıklamasına göre suç duyurusuna "hakaret dolu beyan ve ifadeleri" gerekçe gösterildi. 

Bulut'un Twitter'den yaptığı açıklaması şöyle:

"27.06.2017 tarihinde Arif Şirin (Ozan Arif) isimli şahsın kamuoyuna yansıyan hakaret dolu beyan ve ifadeleri nedeniyle, gerekli hukuki süreç başlatılmış olup; adı geçen hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. 


Şüpheli hakkındaki hukuki süreç titizlikle takip edilecektir. "

OZAN ARİF, CİLARA'YA KONUŞTU

Devlet Bahçeli, ülkücü kesimin en yakından tanıdığı siyasi şarkıların yazarı olan ve Ozan Arif olarak bilinen sanatçı Arif Şirin'e dava açtı.

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre, dava gerekçesi olarak Ozan Arif'in son şiiri gösterildi.

Daha sonra KRT TV'de "Haber Merkezi" programında Çağlar Cilara’ya telefonla konuk olan Ozan Arif, şunları söyledi:

“Ben bir şerefsiz elbisesi diktim. Bu elbiseyi birileri kendisine yakıştırıyorsa, söyleyecek sözüm olmaz. Yazdığım her satırın arkasındayım. Bunun bu derece birileri tarafından mahkemeye taşınmasını da manidar buluyorum. İddia edenler, iddialarını ispatlamakla mükellefler. 'Şerefsiz' dediğimi ona ait olduğunu ispat ederlerse, şeriatın kestiği parmak acımaz."

İlgili Haberler