MHP'li Başkanlar, AKP'li Bakanın etrafında hazır kıta bekledi

MHP'li Başkanlar, AKP'li Bakanın etrafında hazır kıta bekledi
AKP'li Kalkınma Bakanı Elvan, Mersin Tarsus'ta iş adamları ve sekör temsilcileriyle toplantıda bir araya geldi. Bakan Elvan'ın yanında, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz da hazır bulundu.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'deki programı kapsamında, iş adamları, sektör temsilcileri ve meslek kuruluşları yöneticileri katılımıyla bir otelde düzenlenen akşam yemeğindeki konuşmasında, Türkiye'de yaşayan herkese iyi bir gelecek sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Ülkenin geleceğinin barış, huzur ve istikrar içerisinde hep birlikte kurulması gerektiğini belirten Elvan, "Amacımız Türkiye'yi birlikte daha gelişmiş ve kalkınmış bir ülke haline getirmek olmalıdır. Kavganın olduğu yerde medeniyet olmaz, huzur, ağız tadı olmaz, gelişme, kalkınma ve refah olmaz. Kavganın olduğu yerde kriz, kaos, ölüm, açlık, sefalet olur. Onun için bizi birbirimize düşürmek isteyen kim olursa olsun asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

 

Elvan, dış güçlerin Türkiye'deki birliği bozmak için çabaladıkça, daha çok kenetlenmek gerektiğini vurgulayarak, birliğin pekiştirilmesiyle daha güçlenileceğini aktardı.

 

İlgili Haberler