MHP'li Ünlü: Anlamana gerek yok, "Evet" ver yeter!

MHP'li Ünlü: Anlamana gerek yok, "Evet" ver yeter!
MHP Kocaeli İl Başkanı Ünlü, "Bazı arkadaşlarımız diyor ki 18 madde benim kafama yatmadı. Yatmasın senin kafana biz anayasa profesörü müyüz? Bunun Türk dünyanın lideri evet diyorsa ona olan güvenimiz ve saygımızdan sandıkta gereğini yapmaktır." dedi.

MHP Çayırova İlçe  Başkanlığı tarafından 'Birlik ve Beraberlik Yemeği’ düzenlendi. Çayırova Kebap Diyarı’nda gerçekleşen yemeğe MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Dilovası ilçe başkanı Cihan Sevinç, MHP Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Yakup Buruş, Gebze Ülkü Ocağı Başkanı Alparslan Özcan, MHP il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Yemekte ilk olarak MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban bir selamlama konuşması yaptı.

Düztaban'ın ardından kürsüye çıkan Ünlü, 16 Nisan'da gerçekleşecek olan yeni Anayasa referandumu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Ünlü'nün konuşmasından öne çıkan başlıklar:

ÇÜRÜMÜŞ BİR SİSTEM

Siz değerli dava arkadaşlarım mitinge giden, sandığın başında duranları sizleri önemsiyoruz. Teşkilatın hep yanında oldunuz. Önümüzdeki referanduma bir hafta kaldı. Bir hafta daha bize destek verin. Referandumda kendi bölgenizde eşinizden, dostunuzdan evet adına oy isteyin. Sandıktan eveti çıkarmak zorundayız. OHAL’in olduğu bir ülkede, Ortadoğu salin gazlarının atıldığı bir ortada özgür yaşıyorsak bu Türk dünyasının lideri Devlet Bahçeli sayesindedir. 15 Temmuz’da ülkeyi kurtaranın bizler olduğunu tüm dünyaya gösterdik. Çürümüş bir sistemi bırakmak zorundayız.

MADDELER KAFANIZA YATMASIN

Devlet Bahçeli ve ülkücülerin arkasında olduğu bu anayasanın yüzde 65-70 gibi çıkması lazım. Ülkücüler 1982 anayasasındaki değişiklikleri yapmalıyız. Bazı arkadaşlarımız diyor ki 18 madde benim kafama yatmadı. Yatmasın senin kafana biz anayasa profesörü müyüz? Bunun Türk dünyanın lideri evet diyorsa ona olan güvenimiz ve saygımızdan sandıkta gereğini yapmaktır. Çayırova’daki ülkücüler de sandığa giderek liderin boynunu bükmeyeceklerdir. Bugün 16 Nisan’da yol haritasını çizecek olan ve bugün ülkeyi yöneten ülkücüler bundan sonra da ülkeyi yönetecekler.

İlgili Haberler