MHP'li Yönter Aleyna Tilki'nin dalga geçtiği tweetine ciddi ciddi tepki gösterdi

MHP'li Yönter Aleyna Tilki'nin dalga geçtiği tweetine ciddi ciddi tepki gösterdi
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, şarkıcı Aleyna Tilki'nin Twitter'dan 2 yıl önce dalga geçmek için yaptığı "Suyla yoğurdu karıştırınca ayran oluyormuş..." paylaşıma tepki gösterdi.

MHP''li Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter,  Aleyna Tilki''nin 2 yıl önce yaptığı paylaşımın çok sayıda beğeni almasına, "Hazin ve hayret edilecek bir tablo..." diyerek tepki gösterdi.

Aleyna Tilki, Yönter''in eleştirdiği tweetinde 25 Aralık 2019 tarihinde "Suyla yoğurdu karıştırınca ayran oluyormuş..." ifadelerini kullanmıştı.

"BU ZULMÜ HAK ETMİYORUZ"

Söz konusu paylaşımı yaklaşık 11 bin Twitter kullanıcısının beğenmesine tepki gösteren Yönter, "Hazin ve hayret edilecek bir tablo... Bu zulmü hak etmiyoruz!" diyerek, tweetin ekran görüntüsünü paylaştı.

KORONA SÜRECİNDEKİ PAYLAŞIMLARI DA GÜNDEM OLMUŞTU

Bir vatandaş şarkıcı Aleyna Tilki’yi, aşılarla ilgili yorumu nedeniyle CİMER''e şikayet etmiş, şikayet üzerine genç şarkıcı hakkında soruşturma başlatılmıştı

Genç şarkıcı, şikayete sebep olan paylaşımında "Anneme, kendime, kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. İnsanları korona değil de ilaçlar öldürüyor olabilir mi?" ifadelerini kullanmıştı.

Aleyna Tilki, başka bir paylaşımında ise salgın nedeniyle zor durumda olan müzisyenlere yardım etmek istediğini söyleyerek ünlülere de bu projesine destek olmaları için çağrıda bulunmuştu.

İlgili Haberler