MHP'liler Afrin operasyonuna destek için vergi borçlarını ödedi

MHP'liler Afrin operasyonuna destek için vergi borçlarını ödedi
İzmit'te, MHP İl Başkanlığı yöneticileri ve parti üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek için vergi borçlarını ödedi.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı yöneticileri ve parti üyeleri, Kocaeli Vergi Dairesi'ne gelerek Afrin operesyonuna destek için vergi borçlarını ödedi.

mhpliler-zeytin-dali-harekatinadestekicin-vergi-borclarini-odedi_2951_dhaphoto1.jpg

Kocaeli Vergi Dairesi'nin önünde açıklama yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, "Bugün Türk ordusu savaşta. Biz de diyoruz ki 'Evet, bugün herkes devletinin yanında. Evet, bugün herkes Türk ordusunun yanında'. Bu söylemleri eyleme geçirmek, vereceğimiz vergilerle olur. Tüm sivil toplum örgütlerine, futbolculara, sinema sanatçılarına, ticaret odalarına, sanayi odalarına, 'Devletimin yanındayım. Ne mutlu Türküm' diyebilen herkese biz de diyoruz ki gelin; verginizi ödeyin. Gecikmiş vergilerinizi ödeyin, taksitlendirmeye ayrılmış vergilerinizi ödeyin. Allah rızası için bir sefer de vergi ödemek için borç bulun. Bugün MHP'nin yapmak istediği, tamamen buydu. Ben inanıyorum ki 'Devletimin yanındayım' demenin, artık sözünün eyleme geçme zamanı. O da devlete ödediğimiz vergilerle olacaktır" diye konuştu.

mhpliler-zeytin-dali-harekatinadestekicin-vergi-borclarini-odedi_2951_dhaphoto3.jpg

İlgili Haberler