MHP'nin tarihi toplantısına birçok isim katıldı

MHP'nin tarihi toplantısına birçok isim katıldı
AKP'nin tüm engelleme girişimlerine rağmen, büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen ve 900'e yakın delegenin hazır bulunduğu MHP toplantısında, Ülkücü camianın yakından tanıdığı isimler de vardı.

MHP'de büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen Ankara toplantısının yankıları sürüyor. Ülkücü Hareket'in birçok sembol isminin alana gelip, değişime destek vermesi dikkat çekti. 

BAHÇELİ'YE EN YAKIN İSİMLERDİ

Bahçeli'nin Meclis Grup Başkanvekili yaptığı Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Balıkesir milletvekili İsmail Ok, MYK üyesi yaptığı  Ankara eski milletvekili Mustafa Erdem,  Osmaniye eski milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu,  Isparta eski milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz,  Kocaeli eski milletvekili Lütfü Türkkan,  Aydın eski milletvekili Ali Uzunırmak,  Hatay eski milletvekili Şefik Çirkin gibi birçok eski milletvekili alana gelip muhaliflere destek verdi.

OZAN ARİF, YILMA DURAK...

Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener lehine Genel Başkanlık yarışından çekilen Alparslan Türkeş'in eski Genel Sekreter Yardımcısı ve doktoru Selim Kaptanoğlu da ekibiyle birlikte alandaydı. Kaptanoğlu Akşener ayrılana kadar alanda kaldı. MHP’nin önemli figürlerinden Yılma Durak, Türkmen Onur ve Ozan Arif gibi isimler de Bahçeli’ye bayrak açtı.

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANLARI DA ORAYDADI

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanları Suat Başaran, Servet Avcı, Harun Öztürk gibi isimler de alandayıd. Birçok ülkücünün, eski genel başkanlarla fotoğraf çektirme yarışına girdiği görüldü.

BU SELİN ÖNÜNDE DURULAMAZ

Ülkücüler, Türkiye'nin dört bir yanından kurultaya gelmek için partililerin Ankara'ya geldiğini belirterek, “Birçok dava arkadaşımızı da ‘polis kongre salonuna girmemize izin vermeyecek. Yargıtay kararı açıklanana kadar Ankara'ya gelmeyin' diye uyarmak zorunda kaldık. Bu selin önünde artık durulamaz” dediler.