Microsoft izin verdi artık Pinteres'te var

Microsoft izin verdi artık Pinteres'te var
Microsoft artık Web için Word ve OneNote kullanıcılarının Pinterest Pinlerini belgelerine yerleştirmelerine izin veriyor. Yeni özellik, Pinterest kullanıcılarının herhangi bir Pinin URL'sini etkileşimli içerik olarak işlemek için bir OneNote sayfasına veya Word belgesine yapıştırmasına olanak tanıyor. Bu, OneNote'ta Pinterest içeriğiyle dolu sayfalar, bölümler veya not defterleri oluşturmanın yeni bir yolunu ekleyecek.

Yerleştirmeler ayrıca Word''de de çalışır, ancak yalnızca web sürümünde. Pinterest içeriğini çevrimiçi olarak bir Word belgesine katıştırabilir ve belgeyi Word''ün mobil veya web sürümleri açıldığında görüntülenecek. 
Microsoft bu yeni özelliği okullarda ve öğrencilerde, özellikle de Pinterest için OneNote yerleştirmelerini hedefliyor. Microsoft eğitim ekibinde bir ürün yöneticisi olan Mike Tholfsen , "Son birkaç yılda, OneNote ile Pinterest entegrasyonu için çok sayıda talep duyduk" diyor .
Microsoft, Pinterest desteğini geçen yıl Edge içindeki yeni Koleksiyonlar özelliğine doğrudan yerleştirerek. Pinterest kullanıcılarının bağlantı, resim ve metin koleksiyonlarını doğrudan Pinterest''e aktarabilecek. 
Microsoft''un son zamanlarda Pinterest''i almaya çalıştığı da iddia edildi. Financial Times yazılım üreticisi bir anlaşma hakkında  Pinterest yaklaştığı iddialar arasında yer aldı.