Microsoft, yeni telefonları ile şaşırtacak!

Microsoft, yeni telefonları ile şaşırtacak!
Microsoft CEO'su Satya Nadella, yeni akıllı telefonları konusunda oldukça iddialı. Microsoft'a göre yeni Surface Phone inanılmaz bir cihaz olacak.

Microsoft CEO'su Satya Nadella, yeni akıllı telefonları konusunda oldukça iddialı. Microsoft'a göre yeni Surface Phone inanılmaz bir cihaz olacak.

Hem Nadella hem de şirket yeni telefonları konusunda oldukça iddialılar. Bir dönemin efsane telefon üreticisi Nokia, Apple'ın akıllı telefon devriminden sonra, değişime ayak uydurmayı başaramamış ve hızla düşüşegeçmişti. 

Lumia serisi ve Window Phone işletim sistemi Android/iOSegemenliğindeki pazarda bir varlık gösteremeyince, firma tarihinin belki de en zorlu dönemlerini yaşamıştı. Herkese cep telefonlarını sevdiren ve yıllar boyu başarılı tasarımları ile ön plana çıkan Nokia'nın, artık bir yerde treniyakalaması gerekiyordu.

Nadella bu yüzden Australian Financial Review ile yaptığı röportajda temkinli başladığı cümleyi, son derece iddialı bir şekilde bitiriyor.

"Uzun süredir içinde olduğumuz cep telefonu marketinde artık liderkonumda değiliz, işte bunu değiştirmek için görüp görebileceğiniz en üst seviye cihazı yapıyoruz."