Milli Eğitim Şube Müdürü Cumhuriyeti hedef aldı, İsmail Koncuk tepki gösterdi

Milli Eğitim Şube Müdürü Cumhuriyeti hedef aldı, İsmail Koncuk tepki gösterdi
İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Cumhuriyeti hedef alan Tuzla Milli Eğitim Müdürü Aydın Bora'ya tepki gösterdi.

Tuzla ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olduğu iddia edilen Aydın Bora isimli bir şahıs, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Almanya vatandaşına çok, Türkiye’de az veriyor diyenlere… Evet doğru… ABD’de, Almanya’da, Fransa’da korona krizi ile mücadele edebilmek için Türkiye’den daha büyük bütçe ayırabildi. Zira onlar Chrysler’i, Opel’i Volkswagen’i kurarken, biz şapka devrimi ile meşguldük…" ifadelerini kullanarak Cumhuriyeti ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef aldı.

Skandal paylaşıma tepki gösteren İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk ise Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a çağrıda bulundu.

Söz konusu paylaşımı alıntılayan Koncuk, "Bu şahıs Tuzla İlçe MEM’de Şube Müdürüymüş. Embesil, o yoklukta, Atatürk döneminde bir öğretmene 23 Cumhuriyet altını maaş ödeniyormuş. Bir Opel, Wolkswagen kurmak istediniz de, engel mi olundu?Bu sıkıntıda, hala Atatürk düşmanlığı mı?Sn Selçuk böyle müdür müsveddeleriyle nereye?" dedi.

İlgili Haberler